Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Wonderstroom

15 december 2017 |16:00 - 17 december 2017 |08:00

€7,50
Wonderstroom: hét winterfestival van Zeeland

Wonderstroom: hét winterfestival van Zeeland

Op 15, 16 en 17 december organiseert Cultuurwerf weer het winterfestival Wonderstroom. Op het Bellamypark vind je terrasjes met vuurkorven, foodtrucks met winterse specialiteiten, kleine theater- en muziekvoorstellingen, vuurshows en winterse straattheateracts met een warm gevoel.

Koop hier je tickets »

Binnen vind je een intiem festivalterrein met terrasjes met vuurkorven, foodtrucks met winterse specialiteiten, kleine theater- en muziekvoorstellingen, vuurshows en winterse straattheateracts met een warm gevoel. Het industriële decor van de fabriek krijgt een extra dimensie door de speciaal gemaakte lichtobjecten, lichtkunstwerken en projecties.

Bekijk het complete programma »

Winterse wonderen voor groot en klein
Wonderstroom is bij uitstek een familie-uitje. Het (straat)theater, de spektakelvoorstellingen, verhalen en muziek zijn verrassend en zeer toegankelijk voor alle leeftijden.

Avondshows
Vrijdagavond, 15 december, is er vanaf 21.00 uur de Jingle Bells Sing Along, met de Grandpa Nick Sessieband. Zing mee in een sfeervolle tent in de Machinefabriek in het Wonderstroom decor. Denk aan ‘Santa Claus is Coming to Town’ en ‘Jingle Bell Rock’. Natuurlijk komen ook Wham’s ‘Last Christmas’ voorbij en ‘Feliz Navidad’ plus een vrolijke lading Nederlandse Kersttoppers.

Zaterdagavond, 22 december pakt Wonderstroom vanaf 21.00 uur uit met The Big Blues Brothers Party Night. Een afwisselende, avondvullende, muzikale show vol blues en verrassende acts in de sfeer van een Amerikaans nachtclub.

Openingstijden
Vr 16: 16.00 – 22.00 uur
za 17: 13.00 – 22.00 uur
zo 18: 13.00 – 20.00 uur

Tickets
Passe-Partout Wonderstroom (in de voorverkoop) € 7,50 volwassenen € 3,50 kinderen

Na betaling van entree voor Wonderstroom zijn alle voorstellingen gratis toegankelijk behalve de shows (Jingle Bells Sing Along en The Big Blues Brothers Party Night7.

Gegevens

Begin:
15 december 2017 |16:00
Einde:
17 december 2017 |08:00
Kosten:
€7,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Website:
http://wonderstroom.nl/

Locatie

Bellamypark
Bellamypark
Vlissingen, Zeeland Nederland
+ Google Maps

Evenementen Kalender Zeeland

Zeeland barst van de evenementen! Of je er nu woont, een dagje uit bent of een weekje op vakantie bent: er is altijd wel iets leuks te doen! Benieuwd naar wat er te doen is? Dan zit je op ZeeuwsenZO helemaal goed! Van theater, dance, muziek tot foodfestivals: in de Evenementen Kalender Zeeland staat alles wat er in Zeeland te beleven valt.

Op zoek naar een wat er te doen is, wanneer jij in Zeeland bent? Met deze evenementenkalender kan je gemakkelijk zoeken op datum.

Veel plezier!

Naast evenementen is er natuurlijk nog meer te doen in Zeeland. Bekijk hiervoor ook mijn blog ZeeuwsenZO.