Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Film by the Sea 2018

7 september |16:00 - 16 september |17:00

Film by the Sea 2018 Vlissingen

Voor HET filmfestival van Zeeland moet je in september richting Vlissingen. Hier is namelijk elk jaar het internationale festival Film by the Sea en kun je genieten van bijzondere films, spectaculaire boekverfilmingen, speciale premières, workshops, Q&A’s en jezelf mengen in de internationale filmindustrie.

Het programma

Film by the Sea is dus meer dan alleen films. Al is en blijft het natuurlijk wel in de eerste plaats een filmfestival. En dat is natuurlijk ook te zien als je het programma bekijkt: film, film en nog meer films. Er zijn ongeveer zo’n honderd films te bewonderen tijdens het festival en vooral films gebaseerd op literatuur staan in the picture. Maar ook is er een Frans luik en uiteraard worden ook Zeeuwse films getoond.

Filmpje? Mijn tips voor Film by the Sea 2017

het volledige programma

Gegevens

Begin:
7 september |16:00
Einde:
16 september |17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Website:
https://www.filmbythesea.nl/

Locatie

CineCity
Spuikomweg 1
Vlissingen, Zeeland 4381 LZ Nederland
+ Google Maps
Website:
https://www.cinecity.nl/

Evenementen Kalender Zeeland

Zeeland barst van de evenementen! Of je er nu woont, een dagje uit bent of een weekje op vakantie bent: er is altijd wel iets leuks te doen! Benieuwd naar wat er te doen is? Dan zit je op ZeeuwsenZO helemaal goed! Van theater, dance, muziek tot foodfestivals: in de Evenementen Kalender Zeeland staat alles wat er in Zeeland te beleven valt.

Op zoek naar een wat er te doen is, wanneer jij in Zeeland bent? Met deze evenementenkalender kan je gemakkelijk zoeken op datum.

Veel plezier!

Naast evenementen is er natuurlijk nog meer te doen in Zeeland. Bekijk hiervoor ook mijn blog ZeeuwsenZO.