Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Havendagen Tholen 2018

1 juni - 2 juni

Havendagen Tholen 2018

 

Op 1 en 2 juni 2018 bruist het kleine stadje Tholen! Dan viert zij namelijk haar waterrijke achtergrond met de Havendagen Tholen 2018.

Bezoek en bekijk tijdens de Havendagen tal van nautische activiteiten zoals een gezellige kramenmarkt, drakenbootrace, diverse rondvaarten, duikdemonstraties, helikoptervluchten, straattheater of de amfibi voertuigen. Voel de link met de Oosterschelde en bezoek echte Thoolse visserskotters, zie hoe vis afgehandeld wordt aan het visplein of luister naar optredens van shantykoren.

Ontdek Tholen

Loop een dag door het mooie Tholen met haar oude stadhuis, tal van kerken, gezellige marktplein en prachtige veste en blijf hangen voor een bomvol avondprogramma met artiesten in de feesttent, waaronder Wolter Kroes.

Foodplein

En je kunt er natuurlijk ook volop eten! Kom naar het foodplein en eet jouw buikje vol bij een aantal foodtrucks of proef verse vis op het Visplein, vlakbij de visserskotters. Van gerookte paling tot verse kibbelingen.

 

Gegevens

Begin:
1 juni
Einde:
2 juni
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Website:
https://www.tholensterk.nl/

Locatie

Tholen
Tholen, Zeeland Nederland + Google Maps

Evenementen Kalender Zeeland

Zeeland barst van de evenementen! Of je er nu woont, een dagje uit bent of een weekje op vakantie bent: er is altijd wel iets leuks te doen! Benieuwd naar wat er te doen is? Dan zit je op ZeeuwsenZO helemaal goed! Van theater, dance, muziek tot foodfestivals: in de Evenementen Kalender Zeeland staat alles wat er in Zeeland te beleven valt.

Op zoek naar een wat er te doen is, wanneer jij in Zeeland bent? Met deze evenementenkalender kan je gemakkelijk zoeken op datum.

Veel plezier!

Naast evenementen is er natuurlijk nog meer te doen in Zeeland. Bekijk hiervoor ook mijn blog ZeeuwsenZO.