Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Zeeland Nazomerfestival 2018

21 augustus - 1 september

Tijdens het Zeeland Nazomerfestival kan je weer twee weken lang genieten van een uitgebreid programma podiumkunsten en enorm veel muziek. Dans, lach en kom lekker picknicken, terwijl je geniet van de nazomer!

Zeeland Nazomerfestival is één van de grootste culturele en muzikale festival van Zeeland!

Het openingsconcert op vrijdag 24 augustus wordt dit jaar verzorgd door Douwe Eisenga. O.a. Milo, TenTemPiés, finalisten van de Grote Prijs van Nederland, Marten Fisher, Kraak & Smaak, Jacqueline Govaert, Matthew Crosby, Douwe Bob en Rilan & the Bombardiers zijn er ook bij op het Abdijplein. De slotact op 1 september wordt door niemand minder dan Chef’Special verzorgd.Dat wordt dansen!

En ook dit jaar zijn er vier bijzondere voorstellingen op locatie, en allemaal in de buitenlucht! Wat dacht je bijvoorbeeld van prachtig en ontroerend muziek- en danstheater op de stadswallen van Veere, Fort Ellewoutsdijk en Windpark de Bouwdokken op Neeltje Jans.

Wanneer?

Het festival is dit jaar van 21 augustus tot en met 1 september 2018.

Waar?

De festivalhart is het Abdijplein in Middelburg, maar je vindt ook een vier voorstellingen op locatie.

Tickets?

Kaartjes voor de voorstellingen en concerten op het Abdijplein koop je gemakkelijk online via de site van Theaterproductiehuis Zeelandia of in de winkel van De Drvkkery (Middelburg). Met je CJP pas krijg je trouwens op bijna alle voorstellingen een speciale cultuurkorting tot € 5.

Koop hier je tickets

 

 

Gegevens

Begin:
21 augustus
Einde:
1 september
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , ,
Website:
https://www.theaterzeelandia.nl/nazomerfestival.html

Locatie

Middelburg
Middelburg, Zeeland Nederland + Google Maps

Evenementen Kalender Zeeland

Zeeland barst van de evenementen! Of je er nu woont, een dagje uit bent of een weekje op vakantie bent: er is altijd wel iets leuks te doen! Benieuwd naar wat er te doen is? Dan zit je op ZeeuwsenZO helemaal goed! Van theater, dance, muziek tot foodfestivals: in de Evenementen Kalender Zeeland staat alles wat er in Zeeland te beleven valt.

Op zoek naar een wat er te doen is, wanneer jij in Zeeland bent? Met deze evenementenkalender kan je gemakkelijk zoeken op datum.

Veel plezier!

Naast evenementen is er natuurlijk nog meer te doen in Zeeland. Bekijk hiervoor ook mijn blog ZeeuwsenZO.