Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Zomerfilm Hulst

17 augustus |21:00 - 18 augustus |23:00

Gratis
Zomerfilm Hulst 2018

Tijdens de ZomerFilm in Hulst kun je op een picknickkleedje gezellig met (of dicht tegen) elkaar een film kijken op vrijdag 17 en zaterdag 18 augustus. Wie gaat er mee naar deze leuke openluchtbios?

De openluchtbioscoop ‘Zomerfilm Hulst‘ beleeft dit jaar op vrijdag 17 en zaterdag 18 augustus 2018 haar 9e editie. Op beide dagen wordt er ‘s avonds om 21.00u op het Molenbolwerk in Hulst een film op een megascherm geprojecteerd.

De toegang is helemaal GRATIS!

Nieuw dit jaar is vertoning van een filmklassieker op de vrijdagavond. Op facebook kon er gestemd worden en het is uiteindelijk het sprookjesachtige Amélie geworden. Op de zaterdag kun je gaan genieten van de gave film Baby Driver. Twee topfilms dus op een toplocatie!

De vaste ingrediënten zijn verder ook weer aanwezig: foodtrucks, (live) muziek en een sprookjesachtige sfeer. Stoeltjes en dekentjes om op te zitten kun je zelf meenemen, maar voor de zekerheid wordt door de organisatie ook nog voor wat bankjes gezorgd.

Bij slecht weer zoekt de organisatie een alternatieve locatie. Dit wordt kort van te voren besloten en via de pagina’s www.zomerfilm.nl en www.facebook.com/zomerfilmhulst gecommuniceerd.

Gegevens

Begin:
17 augustus |21:00
Einde:
18 augustus |23:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Website:
http://zomerfilm.nl/

Locatie

Molenbolwerk
Molenbolwerk
Hulst, Zeeland Nederland
+ Google Maps

Evenementen Kalender Zeeland

Zeeland barst van de evenementen! Of je er nu woont, een dagje uit bent of een weekje op vakantie bent: er is altijd wel iets leuks te doen! Benieuwd naar wat er te doen is? Dan zit je op ZeeuwsenZO helemaal goed! Van theater, dance, muziek tot foodfestivals: in de Evenementen Kalender Zeeland staat alles wat er in Zeeland te beleven valt.

Op zoek naar een wat er te doen is, wanneer jij in Zeeland bent? Met deze evenementenkalender kan je gemakkelijk zoeken op datum.

Veel plezier!

Naast evenementen is er natuurlijk nog meer te doen in Zeeland. Bekijk hiervoor ook mijn blog ZeeuwsenZO.