Gelukkig nieuwjaar iedereen! Deze eerste dag van 2018 blik ik nog even terug naar 2017. Want wat was het een mooi jaar in Zeeland. Plus, wie houdt er nu van lijstjes? Dus hierbij de top 5 meest gelezen blogs van 2017 op ZeeuwsenZO. Mogen nog veel leuke blogs volgen dit jaar.

5. 5x leuke koffietentjes in Middelburg

Deze lijst kicken we af met een ander lijstje, namelijk die met leuke koffietentjes in Middelburg. Blijkbaar houden jullie namelijk van koffie en dan is een goed bakje koffie natuurlijk onmisbaar als je in Middelburg bent. Heb jij trouwens tips voor leuke koffietentjes elders in Zeeland? Laat het me dan zeker even weten in de reacties hieronder. Want we zijn altijd op zoek naar lekkere Zeeuwse plekjes.

Lees de blog hier »

4. Goes: de winkelstad van Zeeland

Naast lijstjes zijn jullie duidelijk net als ik dol op shoppen en waar kan dat nu beter dan in dé winkelstad van Zeeland! Wisten jullie trouwens ook dat er ook een blog is met leuke winkels in Goes? Zeker ook de moeite waard om eens te bekijken als je gaat winkelen in Goes.

Lees de blog hier »

3. 7x de leukste Food Festivals in Zeeland

De food festivals blijven ook hot in Zeeland en dat zie ik dus ook terug in de statistieken. Hopelijk komen alle lekkere food festivals weer terug in 2018 en misschien zien we er ook nog een paar extra erbij.. a girl can dream (of more food)

Lees de blog hier »

2. 5x de mooiste stranden van Zeeland

En jawel op nummer twee staat weer een lijstje. Ik zei toch dat we met z’n allen dol zijn op lijstjes 😉 En natuurlijk ook op het strand, want dat is toch echt heerlijk aan wonen in Zeeland en aan een vakantie in Zeeland. Dat je echt prachtige stranden super dichtbij heb! Ben jij het trouwens eens met welke stranden de mooiste zijn van Zeeland?

Lees de blog hier »

1. Kerstmarkten in Zeeland

Oké dit had ik dus echt niet verwacht, maar de kerstmarkten zijn dus het meest populair! Ik ben zelf ook groot fan van kerstmarkten en struin er altijd graag over. Gewoon een beetje rondkijken en glühwein drinken.

Lees de blog hier »

Wat mis jij nog in dit lijstje of wat zou jij graag willen lezen op ZeeuwsenZO? Laat het me weten en wie weet zie jij het terug in het overzichtje van 2018.

Altijd als eerste op de hoogte zijn?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

8 + 3 =