Gelukkig nieuwjaar! Het is weer tijd voor een nieuwe jaar, nieuwe voornemens, nieuwe avonturen en nieuwe uitjes. Vandaag heb ik weer afgespeurd naar leuke uitjes voor januari in Zeeland. Have fun!

Of je nu op zoek bent naar een avondje uit, een feestje of een sportieve activiteit. Ik heb weer allerlei evenementen op een rijtje gezet, zodat jij niets tofs hoef te missen.

Heb je zelf nog een leuke tip? Laat het me dan zeker eventjes weten. Want samen leuke dingen doen is nog gezelliger dan alleen!


Ik zou het trouwens heel leuk vinden als je me volgt op Instagram en Facebook. Of schrijf je in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief voor leuke extraatjes en behind-the-scene foto’s.


Mijn tips voor januari

 

Nog t/m maandag 15 januari is het winters genieten in Middelburg tijdens Middelburg Winterstad. Met natuurlijk een schaatsbaan, warme terrassen en weer de Streetfood Sunday’s. Oh, en laten we de glühwein niet vergeten. Ook in Goes kan je komen schaatsen t/m zaterdag 6 januari.

Ben jij net als mij dol op fotograferen? Nou, woensdagavond 10 januari komt de toffe fotograaf Rob Marinissen naar de Bieb in Middelburg om een lezing te geven over fotografie. Het belooft een interessante lezing te worden en daar wil ik graag bij zijn.

Donderdag 11 januari presenteert de Zeeuwse RoMi Cage hun gloednieuwe EP genaamd Home. In de Spot in hun hometown Middelburg laten ze hun nieuwe singles horen en worden daarbij bijgestaan door support acts zijn SOLOF en Mario Hill Music.

Zin in een SEXY feestje? Kom dan zaterdag 13 januari na middernacht naar Schuttershof in Middelburg voor de lekkerste lady-friendly vibes! Gewoon een beetje die heupjes laten swingen met je vriendinnen. Een top avond gegarandeerd.

In Koudekerke vieren ze nog even de winter tijdens het Winterfeest op het Dorpsplein. Zaterdag 13 januari komt er een grote, verwarmde tent te staan, waar je vanaf 16:00 uur kunt genieten van een hapje, een drankje en live muziek.

Salsa dansen kan sinds dit jaar ook in Middelburg tijdens het nieuwe event Latin Sundae in Schuttershof. Op zondag 14 januari kan je vanaf 14:30 uur de salsa, bachata en merengue dansen en vooraf een workshop Bachata Fushion volgen.

Ouderwets tutten en creatief zijn kan op donderdagavond 18 januari. Dan gaan de Suffe Tutten namelijk theemutsen haken & breien bij de Koperen Tuin in Goes. Of doe mee aan de workshop (woon)kamer styling met Linda van Stijl-Lin in Kwadendamme op maandag 29 januari.

Ren vrijdagavond 19 januari mee met de vierde Hulst by Lightrun. En je hoeft niet eens perse de 9,1 kilometer hard te lopen. Je kan ook gewoon de wandelroute lopen van 5,4 kilometer dwars door het mooi verlichte Hulst.

Natuurlijk is elke dag een goede dag om te shoppen, maar zaterdag 27 januari is het bij InMiddels in Middelburg net iets leuker. Dan is er namelijk een soort winter event met hoge kortingen, wat te eten en drinken, winacties en workshops!

De concerten op de Bunder worden steeds mooier en moet je echt eens meemaken. Bijvoorbeeld op zondag 28 januari. Dan komt oud-voetballer Björn van der Doelen zijn vierde album ten gehore brengen.

En om de maand af te sluiten kan je genieten van een avondje uit in Theater de Mythe in Goes. Dinsdag 30 en woensdag 31 januari speelt Theaterproductiehuis Zeelandia hier de voorstelling Coupure. Dit theaterstuk verteld een aangrijpend verhaal over de Watersnoodramp van 1953 en de littekens die het water heeft achtergelaten.

Tot volgende maand!

grace xo handtekening zeeuws en zo

*Alles in deze lijst voor januari is door mijzelf samengesteld, maar is bij lange na nog niet alles wat te beleven valt in Zeeland in deze maand en poogt ook geen “officiele” uit-agenda Zeeland of iets dergelijks te zijn. Gewoon wat leuke tips de la Grace die ik ook graag zelf doe.

 

Altijd als eerste op de hoogte zijn?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

5 + 2 =