Brrr, het is maart en het sneeuwt! Sterker nog er wordt geschaatst in Zeeland. Wil je liever iets anders doen deze maand? Er is weer genoeg te doen en natuurlijk hebben wij weer de leukste uitjes, events en tips voor je op een rijtje gezet.

Ben ik nog iets vergeten? Laat het me zeker even weten. Dat kan natuurlijk via Instagram en Facebook. Of stuur een tweetje naar @ZeeuwsenZO 🙂


Mijn tips voor maart

De Kinderkunstweek gaat weer beginnen. Super leuk! Van woensdag 7 t/m zondag 18 maart kunnen kinderen weer allerlei kunstige workshops volgen, knutselen of meedoen aan andere activiteiten. En dit jaar staat de week helemaal in het teken van dieren. Dat wordt vast en zeker beestachtig leuk voor de kids!

Op zondag 4 maart komt Jill Schirnhofer naar Middelburg voor een handtekeningen- en fotosessie. Dus is jouw dochter fan van ‘Tekenen met Jill’? Kom dan zeker richting de Drvkkery voor een foto. En vergeet je boek niet om te laten signeren.

Een muzikale ervaring die je zeker niet mag missen: het klapstoelconcert. Vrijdag 9 maart zijn er verschillende concerten te beleven in verschillende woonhuizen in Goedereede. Verzamelen om 18:45 in de Toren.

Ik ben altijd dol op een avondje cabaret! Deze maand staan er weer verschillende grappenmakers op het toneel in Zeeland. Train die lachspieren van je bijvoorbeeld bij Sara Kroos, Paulien Cornelisse, Silvester Zwaneveld, Emiel de Jong en Ruud Smulders.

Op zondag 18 maart wordt er het Deltabier festival georganiseerd in de Goederenloods in Goes. Op het festival zullen verschillende brouwerijen aanwezig zijn en die hebben zeker genoeg biertjes mee om te proeven. Ook Slot Oostende is er sowieso weer bij. Iets wat zeker geproefd moet worden is het festivalbier, de Goesting, geheel naar eigen recept.

Elk jaar wordt in Bruinisse de Ronde van Bru gelopen. Op zaterdag 24 maart is het weer zover en kun je de halve marathon lopen of wat dacht je van de kidsrun? De hardloopwedstrijd zorgt voor een sportieve middag in Bruinisse en ook rondom de sportactiviteiten is er genoeg te doen.

Bel, app of snapchat al je vriendinnen, want op (koop)zondag 25 maart is het vriendinnendag in Goes. En er is vanalles te beleven. Kom bijvoorbeeld naar de Suffe Tutten middag, bekijk een modeshow, geniet van de muziek of doe eens creatief tijdens één van de vele workshops.

Oh enne, vergeet niet te stemmen op woensdag 21 maart!

Tot volgende maand!

grace xo handtekening zeeuws en zo

*Alles in deze lijst voor maart is door mijzelf samengesteld, maar is bij lange na nog niet alles wat te beleven valt in Zeeland in deze maand en poogt ook geen “officiele” uit-agenda Zeeland of iets dergelijks te zijn. Gewoon wat leuke tips de la Grace die ik ook graag zelf doe.

 

Altijd als eerste op de hoogte zijn?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

8 + 2 =