Hallo November! Wat ben je toch een knusse maand dit jaar. Vol kleine dagjes uit, een paar festivals en niet te vergeten; de intocht van Sinterklaas! Wederom heb ik de leukste tips weer voor je opgezocht.

Zelf ben ik overigens op vakantie, maar dat wil niet zeggen dat ik niet aan Zeeland denk 😉 Stiekem vind ik het zelfs best jammer een paar van deze november uitjes te missen. Het kunstproject Waterlicht klinkt geweldig en als ik terugkom dan zijn er weer Pieten in het land. Pepernoten!

Wil jij weten wat er te doen is in Zeeland in november? Lees hieronder dan mijn overzichtje van leuke uitjes. Én heb je zelf nog een leuke tip? Laat het me dan even een berichtje achter in de comments.


Ik zou het trouwens heel leuk vinden als je me volgt op Instagram en Facebook. Of schrijf je in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief voor leuke extraatjes en behind-the-scene foto’s.

Nog tot en met zaterdag 4 november is de Façade in Middelburg. Door heel de binnenstad heen kan je kunstwerken bewonderen van vijftien internationale kunstenaars. Wat vind je bijvoorbeeld van een creepy boom of torentjes in alle kleuren van de regenboog. Zie het nu het nog kan!

Zin in een feestje? Vrijdag 3 november is er een 30+ party in café ‘t Schuttershof in Middelburg. ‘Back to the Retro‘ laat je tot de late uurtjes dansen op Retro House uit de jaren ’90 / ’00.

Op zaterdag 11 november is weer de Mosselloop in de Boswachterij. Vanaf de Molenberg in Burgh-Haamstede wordt het rennen over zand-, houtsnipper-, en verharde paden over heuveltjes en door bochten.

Laten we nooit vergeten dat zaterdag 18 november de intocht is van Sinterklaas! Zowel in Goes als Middelburg en Zierikzee. In Hulst komt de Sint een dagje later, en daarna zijn er door heel Zeeland leuke uitjes waarbij je de Sint kan ontmoeten en pepernoten kan snoepen met de Pieten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Marsepein dansfestijn op zondag 26 november? Bekijk hier alle leuke Sinterklaasuitjes in Zeeland »

Vrijdag 24 november hebben tieners eindelijk hun eigen fessi, namelijk het Flakkees Fris Feest. In Melissant genieten 12 tot 17 jarige van te gekke muziek, gave lichtshows en gratis drinken en snoep!

De dag erna op zaterdag 25 november is het de buurt aan de 18plusser met het 20ft. Festival. Dit festival opent voor de derde keer de deuren van de oude loods van Mijnders in Melissant voor een te gekke “indoor madness”! Met o.a. Tony Junior, Xpression en Ravi la Vida.

Liever wat rustiger aan? Diezelfde zaterdag 25 november is het gezellig snuffelen tijdens de WinterWonderWeg Markt op de Vlissingeseweg. Geheel in winterse sferen kan je hier met een warme bak soep slenteren over het marktje vol home-made spulletjes, of binnenspeiegen bij een huiskamer concert.

Misschien scoor je nog snel iets voor pakjesavond, want het is binnen no-time alweer december!

Heb jij nog een tip dat je graag terug wilt zien op ZeeuwsenZO? Laat het me dan weten in een reactie hieronder of stuur me een mailtje.

 

grace xo handtekening zeeuws en zo


*Alles in deze lijst om te doen in November is iets wat ik zelf leuk vind, ga doen of mij leuk lijkt om te doen. Het is bij lange na nog niet alles wat er te beleven valt in Zeeland deze maand, maar dat geeft ook niets. Liever een paar leuke dingen, dan een boel slechte. Plus ik ben geen wandelende uit-agenda van Zeeland of zoiets.

 

Total
8
Shares

Altijd als eerste op de hoogte zijn?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

6 + 6 =