Cuisine Machine Vlissingen Foodtruck festival Plog
Geen evenementen gevonden!

Datum

02 - 05 jun 2017
Verlopen!

Tijd

16:00 - 22:30

Cuisine Machine

Met Pinksteren komt Cuisine Machine weer naar de Machinefabriek in Vlissingen! Met heel veel eten, muziek, gekkigheid en zelfs een aantal verrassingen.

Bekijk hier de plog – Cuisine Machine 2017 »

Food

Een foodevent is natuurlijk niets zonder eten, dus let’s talk food. Op deze editie van Cuisine Machine is het weer genieten van enorm veel gerechtjes uit eetkraampjes, mobiele keukens, rollende gaspitten en meer. Zo beloven ze “eten uit onder meer Chili, Hawaï, Mexico, Vietnam, Congo en Marokko. Verse vis van de familie De Nooijer van de VLI-25, krokodil, antilope, ceviche van gamba… ” Ik kijk vooral uit naar de Ballenbar.

Drankjes!

Zelf kijk ik vooral uit naar de drankjes. De vorige keer stond er namelijk een chique wijnbar, waren de biertjes van de EHBBO een genot en kon jij mij eigenlijk vooral vinden bij de cocktailbar van de slijterij (lekker!).

Muziekjes

Wil jij ook nog een beetje vertier bij je eten? Het volledige programma tijdens Cuisine Machine kun je vinden op hun website »


Praktische informatie Cuisine Machine

Waneer?

Vrijdag 2 juni, van 16:00 tot 00:00 uur
Zaterdag 3 juni, van 12:00 tot 00:00 uur
Zondag 4 juni, van 12:00 tot 22.30 uur

en ook Pinkstermaandag 5 juni.

Waar?

Machinefabriek, Vlissingen

Parkeren?

Parkeren kan gratis naast het terrein. (Alleen vrijdag nog tot 18:00 uur betalen) Het staat ook trouwens ook super goed aangegeven als je Vlissingen binnen komt rijden.

OV?

Je kan natuurlijk ook gewoon met het OV naar Cuisine Machine komen. Pak dan gewoon de trein of bus naar het station Vlissingen en vanuit daar is het zo ongeveer 10 minuten lopen. Of pak de watertaxi! Deze brengt je binnen 5 minuutjes ernaartoe en het kost € 5 voor een retourtje. De kinderen zullen het in elk geval geweldig vinden!

Entree?

De entree is gratis, maar het eten en drinken natuurlijk niet.

Hoe betalen?

Op Cuisine Machine kan je bij de foodtrucks gewoon betalen met contant geld. Bij de bar accepteren ze alleen muntjes. Deze kun je contant of met de pin kopen bij de ingang van de Machinefabriek. 1 muntje kost € 2,50.

Voor de kinderen?

Voor de kinderen staat er een springkussen en natuurlijk ook genoeg lekker eten (zoals pannenkoeken).

 

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.