CuliKaravaan Middelburg 2016
Geen evenementen gevonden!

Over ZeeuwsenZO

Op deze reisblog vind je alles om je thuis te voelen in Zeeland. Van de leukste Zeeuwse hotspots en dagjes uit tot de beste festivals en de mooiste slaapadresjes.

Heb jij zelf nog een leuke tip of wil jij met ons samenwerken? Stuur ons een mailtje.

Contact

Facebook Page

Datum

11 - 13 aug 2016
Expired!

Tijd

13:00 - 23:00

Culikaravaan

Culikaravaan Middelburg 2016

Ook dit jaar parkeert de Culikaravaan bij het Bolwerk van Middelburg onder de Seismolen. Vorig jaar was het al een klein feestje en ook dit jaar komen diverse Foodtrucks, artiesten, muziekanten en acts een fantastisch evenement neerzetten.

(H)eerlijk Foodtruck Festival

De mobiele keukens bieden allemaal een eerlijke en biologische keuken met lekker street food van natuurlijke en verse ingrediënten. In totaal zijn er zo’n 20 foodtrucks te vinden en natuurlijk kan je genieten van dit (h)eerlijke eten met een biertje in de andere hand.

20 foodtrucks bij de molen

Bij 20 verschillende foodtrucks kan je een hapje komen eten. Ikzelf kijk vooral uit naar de luie huisvrouwen friet van Frites de Campagne en ik vind de naam Viswijf van deze nieuwe Rotterdamse foodtruck super leuk. Maar bovenal kijk ik uit naar de Saté-Man die in stropdas zijn saté braadt boven brandend houtskool.


Praktische informatie Culikaravaan

Wanneer?

Donderdag 11 augustus van 13:00 tot 23:00, vrijdag 12 augustus van 13:00 tot 23:00 en zaterdag 13 augustus van 13:00 tot 23:00.

Waar?

Seismolen, Middelburg

Parkeren?

Betaald parkeren tot 20:00 bij Hof van Tange en dan via het bolwerk te voet verder.

Wat kost het?

De toegang tot het festivalterrein is helemaal gratis! Maar het eten en drinken natuurlijk niet. Aangezien er een no-glas policy is en ze ook plastic afval willen tegengaan, kan je voor € 1 een speciaal festivalglas kopen. Dit glas is eigenlijk een soort van statiegeld. Elke keer als je een wijntje, biertje of frisje koopt, krijg je jouw drankje in een schoongespoeld glas. Je kan alle dagen met hetzelfde glas doen en aangezien het logo erop staat is het ook een super leuk souvenir!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *