Geen evenementen gevonden!

Over ZeeuwsenZO

Op deze reisblog vind je alles om je thuis te voelen in Zeeland. Van de leukste Zeeuwse hotspots en dagjes uit tot de beste festivals en de mooiste slaapadresjes.

Heb jij zelf nog een leuke tip of wil jij met ons samenwerken? Stuur ons een mailtje.

Contact

Facebook Page

Datum

19 aug 2017
Expired!

Tijd

12:00 - 21:00

Duintjes & Deuntjes

Kom genieten van lekkere deuntjes in de duinen tijdens het Duintjes & Deuntjes festival in Zoutelande. Met uitzicht over de Zeeuwse Riviera kan je genieten van een mooi evenement met eten, drinken, muziek en een prachtige ondergaande zon.

Het evenement begint rond lunchtijd, om 12:00 uur. De optredens starten om 13:00 uur en gaan door tot 20:00 uur. De optredens variëren van covers tot country. Voor ieder wat wils dus en… de hele middag en avond door! Die lekkere deuntjes worden trouwens verzorgd door singersongwriters Stan Bor, Femke Bun, Dylan en Niels en Peetman. Als klap op de vuurpijl komt Stephanie Struijk, eerder bekend als Stevie Ann, de avond afsluiten.

FOOD!

En natuurlijk is er ook eten. Op de boulevard staat namelijk de Foodtruck “BLEND” met heerlijke zilte zaligheden, zoals gewokte mossels, kibbeling van kabeljauw, bouillabaisse van Zeeuwse garnalen en strandkrabben. Hmm… dat is niet echt iets voor mij, maar gelukkig vergeten ze ook de vleeseters en vega liefhebbers niet. En anders ga ik gewoon aan de speciale Duintjes en Deuntjes cocktail met Zeeuwse duindoornbes!

Ook leuk voor de kids

Ook aan de kindjes is er gedacht en zij kunnen onder begeleiding van illustratrice Ruth Hengeveld coole zeemonsters maken van wasknijpers en karton! Gaaf hoor!

Line-up

13:00 uur: Stan Bor
14:30 uur: Femke Bun
16:00 uur: Dylan en Niels
17:30 uur: Peetman
19:00 uur: Stephanie Struijk (Stevie Ann)


Wanneer?

Zaterdag 19 augustus van 12:00 tot 21:00 uur

Waar?

Op de boulevard van Zoutelande (duinovergang bij de grote vlaggen)

Meer informatie?

Duintjes & Deuntjes »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *