Eindeloos Eiland Festival
Geen evenementen gevonden!

Datum

15 - 17 jun 2018
Verlopen!

Tijd

17:00 - 18:00

Eindeloos Eiland Festival

Theaterfestival: Eindeloos Eiland Festival

Op het eindeloze eiland Noord-Beveland in Zeeland vindt je 15,16 en 17 juni het EEF festival in de buurt van Wissenkerke. EEF is een veelzijdig festival met theater, maar ook beeldende kunst, muziek en alles wat lekker & gezond is. Neem bijvoorbeeld ook een lekkere voetflex-massage of doe mee aan een Tai-Chi workshop.

In 2016 maakte ik nog deze vlog over het festival:

Voor het echte festivalgevoel overnacht je deze dagen gezellig in een tentje op Landschapscamping Wilgenoord.

Een bezoek aan het Eindeloos Eiland Festival moet vooral een unieke ervaring zijn. Weg van het alledaagse en overgeleverd aan de drie peilers: cultuur, natuur en genieten. Het festival biedt de mogelijkheid zich 1, 2 of 3 dagen onder te dompelen in een wereld van verbeelding. Een eiland met eindeloze mogelijkheden de vrijheid te ervaren om keuzes te maken.

Muziek op EEF

Muziek in veel gedaanten vormt een rode draad in het driedaagse programma. Van klassiek, via flamenco, fado en folk naar kleinkunst, blues, pop, rock en hiphop. Maar uitstapjes zijn te maken naar festivaltheater, poëzie en boeken presentaties, filmexperimenten, dansvoorstellingen en beeldende kunst. Een belangrijke plaats in het EEF programma neemt jong talent in. Ook dat in allerlei vormen. Een jonge ‘Kunstcrew’ gaat aan het werk voor presentaties op zaterdag en zondag, showcases van Pop-aan-Zee en de Popacademy Zeeland en een symfonisch eiland ontworpen door 70 leerlingen van het Pontes Technasium. De KunstcrewXXL is een nieuw Zeeuws ‘kunstlab’ voor jongeren om hun passie uit te leven en verder vorm te geven.

Kinderen en EEF

Voor de allerkleinsten en al wat oudere kinderen – al dan niet met de hele familie – is er een uitgebreid programma met theater en een creatief speelplein. Op zaterdag en zondag komt de ‘Fiepbus’ naar EEF, een dubbeldekker met activiteiten en avonturen in het teken en ter nagedachtenis van illustratrice Fiep Westendorp (o.a. Jip & Janneke). Liedjes en gedichten van Annie M.G. Schmidt zijn te horen van Musiverse bij het EEF boekenpodium ‘SSST’.

Lezen op EEF?

In dat boekenpodium voordrachten en optredens door onder andere Hella de Jonge, Ellen Deckwits, Maartje Wortel, Sanneke van Hassel, Luna Zegers, Theo Hendriks, Lars van der Werf, Lotte Dodion en Florence Tonk. Freek de Jonge geeft zondag een ‘preek’ bij de EEF kreek. Theater komt dit jaar van de groepen Onroerend Goed, Lokvos, de Balcony Girls en actrices Lotte Middendorp en Rosanne Wiertz.

Voor het volledige programma 2018 kijk je hier »


Info Eindeloos Eiland Festival

Wanneer is EEF?

Vrijdag 15 mei, van 17:00 – 24:00 uur
Zaterdag 16 mei van 12:00 – 24:00 uur
Zondag 17 mei, van 11:00 – 18:00 uur

Koop kaarten »

Hoe kom je er?

Volg de N256, Goes-Zierikzee, neem de afslag Kamperland, volg de N255 richting Kamperland, neem de afslag Wissenkerke, gelijk de eerste weg rechts (Oostmolenweg) en daarna de eerste weg links, hier bent u aangekomen op de Vlietenburgweg, volg de bordjes ‘Landschapscamping Wilgenoord‘ Vlietenburgweg 6 4491 PH Wissenkerke.

Bij het festivalterrein is er een groot parkeerterrein gemaakt.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.