fjoertoer renesse wandeling
Geen evenementen gevonden!

Over ZeeuwsenZO

Op deze reisblog vind je alles om je thuis te voelen in Zeeland. Van de leukste Zeeuwse hotspots en dagjes uit tot de beste festivals en de mooiste slaapadresjes.

Heb jij zelf nog een leuke tip of wil jij met ons samenwerken? Stuur ons een mailtje.

Contact

Facebook Page

Datum

14 sep 2019
Expired!

Tijd

20:00 - 23:30

Fjoertoer Renesse

De Fjoertoer Renesse is een super leuke wandeltocht over het strand, door de bossen en over de duinen. Maar niet alleen het Zeeuwse landschap zorgt voor een mooie toer, maar vooral de prachtige vuur- en lichtkunstwerken onderweg maken de Fjoertoer een bijzonder evenement. En dat is maar goed ook, want de route leg je vooral af in het pikkedonker :p

lees hier meer over de Fjoertoer op ZeeuwsenZO

De wandelroute

Dit jaar zijn er twee routes te lopen: een korte route van 8 km en een lange route van 17 km. Beide routes lopen langs de Zeeuwse kust en loop je door het zand, over de duinen en wandel je door de bossen. Één ding is echter zeker: je eindigt in het centrum van Renesse. Ook begint de Fjoertoer in Renesse en vertrek je vanaf transferium met pendelbussen naar jouw startlocatie.

Licht, beeld en geluid

Het mooiste is de Fjoertoer Renesse in het donker. Je vertrekt dan ook in de schemering en wandelt langs mooie kunstwerken, installaties en andere verrassingen met licht, beeld en geluid. Ik ben al drie jaar meegewandeld en heb al prachtige dingen gezien, zoals een replicatie van het Noorderlicht en bijzondere lichteffecten. Wat dit jaar ons zal brengen … nog geen enkel idee. Maar ik ben er sowieso bij 🙂

Ook meewandelen? Je kunt je vanaf nu inschrijven!

Inschrijven Fjoertoer Renesse

Fjoertoer Renesse 2016


Praktische informatie Fjoertoer Renesse

Wat?

Fjoertoer Renesse: een avondwandeling in Zeeland

Wanneer?

Vrijdag 14 september 2019

Waar?

Start en finish in Renesse

Hoeveel kilometer?

Je kunt kiezen tussen 8 en 17 km wandelroute. Beide natuurlijk door bossen, duinen en over het strand!

Wat kost het om mee te wandelen?

De 17 km kost € 24,50 en de 8 km € 13,50. Kinderen tussen de 6 en 11 jaar mogen ook meelopen en betalen een speciaal kinderprijs van € 7,50.

Je krijgt hiervoor trouwens een fijn startpakket met ook de speciale Fjoertoer pet met lampje en onderweg volgt nog drinken en wat lekkers.

Hoe laat start de Fjoertoer Renesse?

Om 20:00 uur is de warming-up en start van de 17 km en een uurtje later om 21:00 uur is de warming-up en start van de 8 km.

Hoe laat eindigt de Fjoertoer Renesse?

Tussen 22:00 en 01:00 uur arriveren alle wandelaars in het centrum van Renesse.

Mag ik mijn hond meenemen?

Honden mogen helaas niet meewandelen. Dit komt doordat er door bijzonder natuurgebied gewandeld wordt en hier zijn honden simpelweg niet toegestaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *