FunFest Outdoor 2018
Geen evenementen gevonden!

Datum

21 jul 2018
Verlopen!

Tijd

12:00 - 00:00

FunFest Outdoor 2018

Get ready for the zoo! FunFest bestaat 10 jaar en dat vieren ze met een tof buitenfeestje op 21 juli! Met vier area’s, een podium van bamboe, theater en een silent disco kun je ook dit jaar weer volop lol maken op de Kunstwei in Wolphaartsdijk. Dat wordt dikke fun ūüėÄ

Wat?

FunFest Outdoor 2018

Wanneer?

Zaterdag 21 juli 2018 van 12:00 tot middernacht

En waar?

De Kunstwei aan de Perponcherpolderweg 1 in Wolphaartsdijk (bij Goes)

Waarom moet je naar dit festival?

Het leuke aan dit festival is dat het is voortgekomen vanuit de de passie om kunstenaars, muzikanten en filmmakers samen te brengen en vooral om mensen samen te brengen dankzij kunst. Bij dit festival kan je dan ook in aanraking komen met een diverse mix van kunstvormen, waarbij jijzelf ook onderdeel van bent.

Wat staat er dan op het programma?

Bands als Projekt Rakija, Zitakula, PEER, Wild May West, De Verborgen Bende en Tapharheejl laten zien dat hokken overbodig zijn en breken uit op de Mainstage. DJ’s als Janick van Megroot en het Elektroniek-collectief zijn losgeslagen in de jungle DJ area. Nog meer Zeeuwse DJ-namen waaronder One Ear Bass, Djexunz en Marcellus treden volledig buiten hun eigen habitat in de Silent Stage die de vorige jaren al een groot succes was! 

FOOD, THEATER EN KUNST
Naast een bomvolle¬†muziekprogrammering draait FunFest ook vooral om kunst, participatie en de¬†combinatie van¬†verschillende disciplines. Je komt ogen tekort om alle creatieve¬†uitspattingen gemaakt door een grote groep¬†vrijwilligers in √©√©n dag te spotten,¬†te weinig gespleten persoonlijkheden om alle randprogrammering zoals de¬†po√ęzie¬†door Po√ęziepier en theater door Kunstbende Zeeland te beleven en het wordt¬†dansen tegen de klippen op¬†om je energie continu te kunnen aanvullen met al het¬†heerlijke eten‚Ķmaar voel je vrij om het te proberen.

Hoeveel kost een kaartje?

Kinderen t/m 12 jaar: gratis
Voorverkoop:¬†‚ā¨ 20
Deurverkoop:¬†‚ā¨ 25

Waar koop ik alvast mijn kaartje voor FunFest?

Via de site natuurlijk!

Hoe kom ik er en hoe ga ik ’s avonds weer naar huis?

Pak gewoon de speciale FunFest bus vanuit Goes en laat je ook weer veilig naar huis brengen. De bus die bobt wel ūüôā

Ps. Wist je trouwens dat je op de locatie zelf ook bijzonder kunt overnachten?

Meer informatie? Kijk dan op de website van FunFest ¬Ľ

 

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.