Havendagen Tholen 2018
Geen evenementen gevonden!

Over ZeeuwsenZO

Op deze reisblog vind je alles om je thuis te voelen in Zeeland. Van de leukste Zeeuwse hotspots en dagjes uit tot de beste festivals en de mooiste slaapadresjes.

Heb jij zelf nog een leuke tip of wil jij met ons samenwerken? Stuur ons een mailtje.

Contact

Facebook Page

Datum

01 - 03 jun 2018
Expired!

Tijd

All Day

Havendagen Tholen 2018

 

Op 1 en 2 juni 2018 bruist het kleine stadje Tholen! Dan viert zij namelijk haar waterrijke achtergrond met de Havendagen Tholen 2018.

Bezoek en bekijk tijdens de Havendagen tal van nautische activiteiten zoals een gezellige kramenmarkt, drakenbootrace, diverse rondvaarten, duikdemonstraties, helikoptervluchten, straattheater of de amfibi voertuigen. Voel de link met de Oosterschelde en bezoek echte Thoolse visserskotters, zie hoe vis afgehandeld wordt aan het visplein of luister naar optredens van shantykoren.

Ontdek Tholen

Loop een dag door het mooie Tholen met haar oude stadhuis, tal van kerken, gezellige marktplein en prachtige veste en blijf hangen voor een bomvol avondprogramma met artiesten in de feesttent, waaronder Wolter Kroes.

Foodplein

En je kunt er natuurlijk ook volop eten! Kom naar het foodplein en eet jouw buikje vol bij een aantal foodtrucks of proef verse vis op het Visplein, vlakbij de visserskotters. Van gerookte paling tot verse kibbelingen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *