Klomppop informatie, line-up en tickets
Geen evenementen gevonden!

Datum

26 - 28 mei 2017
Verlopen!

Tijd

20:00 - 20:00

Klomppop

Klomppop bestaat uit een knus muziekfestival met een toffe line-up en op zondag een straatfestival met braderie. Geniet ook van veel pop, rock, urban en beats en kom naar Ovezande voor een te gek festivalweekend na Hemelvaart.

Line-up Klomppop

Of bekijk hier het blokkenschema »

Vrijdag 26 mei, vanaf 20 uur

The Charm The Fury, BDM en Spectra-finale met Vellie Scarra, Zumuz, Distinguished, The Unknown Children, Stockholm Syndrome en Charades

Zaterdag 27 mei, vanaf 13 uur

DI-RECT, Jebroer, The Grand East, CUT_, Ferocious Dog, Loco Loco Discoshow, Bfake, The Glücks, TreeHook, The Royal Engineers, Molly and Tenbrooks, The Brightt, DJ Timski, DJ Michel, Popquiz en King Of Bingo

Zondag 28 mei, vanaf 11 uur

HOTTUB HEROES, Darlyn, Roots Rising, Dan Stennis Band, Company Of Sinners, Evert van Asselt, OZK Powertoolrace en Klomppop straattheatermiddag

Koop je tickets hier »

En wil je gezellig blijven slapen na een dagje festival? Bij het festivalterrein is een speciale camping waar je voor 10 euro drie nachten kan kamperen. Je kunt dus gewoon rollend je slaapzak in.


Wat?

Klomppop

Wanneer?

Vrijdag 26 t/m zondag 28 mei 2017

Waar?

In Ovezande op festivalterrein De Fazant (navigeer naar: Nieuwstraat 31, Ovezande)

Hoe veel kost een ticket?

Weekendticket 25 euro

Wil je maar één dagje? Dan kost een ticket voor de vrijdag of zondag rond de 5 euro. Een losse ticket voor de zaterdag is 20 euro.

Een Campingticket is 10 euro per persoon voor drie nachten

Hoe kom ik daar?

Je kunt met de auto gaan of gewoon met het openbaar vervoer. Vanaf Goes NS gaat op zaterdag elk half uur een pendeldienst naar het festival terrein. Een kaartje voor de festivalbus kost 5 euro per rit.

Waar kan ik parkeren?

Toch liever met de auto? Bij het festivalterrein is er gratis parkeergelegenheid. Navigeer hiervoor naar Nieuwstraat 31 in Ovezande. Op de zondag is het rondom het terrein afgezet en kun je het beste de borden volgen naar parkeerterreinen buiten het dorp.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.