Geen evenementen gevonden!

Datum

13 jul 2019
Verlopen!

Tijd

00:00 - 12:00

Kosten

26,50

Puur Natuur Festival

Puur Natuur: een 1-daags festival vol muziek, kunst, theater, foodtrucks en activiteiten voor kids. Puur Natuur is de opvolger van het populaire zomerfestival Funfest Outdoor, maar dan in een groen jasje. De sfeer en de vibe zullen als vanouds zijn, alleen de naam is anders!

Voor de muziekliefhebbers zijn er 3 verschillende stages waar verschillende artiesten op zullen treden. Op de Mainstage zal een mix van verschillende muziekstijlen gespeeld worden. Bij de DJ Stage kunnen bezoekers dansen op fijne house en techno. In de Silent Disco zullen steeds twee verschillende DJs draaien zodat bezoekers d.m.v. een koptelefoon zelf hun muziek uit kunnen kiezen!

Workshops

Tijdens het festival kunnen bezoekers deelnemen aan verschillende workshops, heerlijk eten bij één van de vele foodtrucks en shoppen op de pop-up markt. Straatartiesten zullen de bezoekers entertainen en ook voor kinderen zijn er veel leuke activiteiten gepland!

Duurzaamheid

Verder zal Puur Natuur in het teken staan van duurzaamheid. De organisatie spant zich in om het festival zo groen mogelijk te maken. Zo zullen alle foodtrucks minstens 2 vegan gerechten serveren en er zullen rookarea’s ingericht worden om de vervuiling door sigaretten zo veel mogelijk tegen te gaan. Alle kunst die ter decoratie op het festival staat is gemaakt van gerecyclede producten. 


Alle info op een rij

Wat?

Puur Natuur Festival

Wanneer?

Zaterdag 13 juli

Waar?

op De Kunstwei te Wolphaartsdijk.

Hoelaat?

Van 12:00 tot 00:00

Tickets?

Tickets zijn nu te koop en kosten 26,50 (incl servicekosten).

Kinderen gratis?

Jaaaaaaa! Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis mee naar binnen.

Koop je tickets hier

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.