Springstof Middelburg
Geen evenementen gevonden!

Datum

02 apr 2017
Verlopen!

Tijd

13:00 - 17:00

Springstof

Kinderen zijn de baas op het vrolijke muziekfestival Springstof!

Op 2 april is de allereerste editie van het allerleukste festival voor kinderen van 4 t/m 12 jaar: Springstof. Maar oké, de ouders mogen ook mee. Springstof is super cool, heel gezellig en vooral te gek voor de zondag. De Spot wordt omgetoverd tot een speeltuin voor alle leeftijden, waar muziek uit alle hoeken en gaten klinkt, je zelf een hoop kunt beleven en bovenal waar je gewoon heel graag bij wilt zijn.

Bij ontvangst ervaar je al de echte festival sfeer. Je krijgt namelijk een festivalbandje en een lekker welkomstdrankje. Hierna krijg je in kleine groepen een rondleiding door De Spot, waar je álles te zien krijgt. Je ontmoet de werknemers van De Spot, ziet hoe de techniek werkt en neemt zelfs een kijkje backstage in de kleedkamers!

Hierna draait de DJ de beste platen van dit moment, van K3 tot Martin Garrix, van Madonna tot Beyonce en van Broederliefde tot Twenty One Pilots. Trek je dansmoves uit de kast en feest lekker mee. In de tussentijd kun je je eigen muziekinstrument maken, jezelf laten schminken en nog veel meer!

Hoofdact Hippe Gasten zorgt met scheurende gitaren en beukende drums voor een weergaloos kinderconcert waar stilstaan geen optie is. Piet met de leren jas, opa met de witte pet, de kwajongen van hiernaast, Jan met de korte achternaam: Hippe Gasten is voor iedereen zo flexibel als Barbapapa.

Na het optreden is er een meet & greet plus een mini-workshop muziekinstrumenten verzorgt door de echte rockers.

De entree voor kinderen is €5,- p.p.
Ouders zijn gratis!

Koop je tickets hier »

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.