Informatie, programma en tips voor de Stadsfeesten Middelburg 2016
Geen evenementen gevonden!

Datum

08 - 13 jun 2017
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Stadsfeesten Middelburg

De stadsfeesten barsten weer los! Van donderdag 8 tot en met zondag 11 juni viert Middelburg feest met een gezellig stadsfestival vol muziek, theater, dans, film, literatuur, eten en drinken en leuke kinderanimatie.

Stadsfeesten Middelburg: door de hele stad

Natuurlijk vind je de stadsfeesten in de stad Middelburg, maar waar precies? Nou, OVERAL! De stadsfeesten zetten werkelijk waar de gehele binnenstad op zijn kop. Alle vier de dagen zijn op onverwachte plekken en bijzondere locaties in de binnenstad allerlei activiteiten en optredens te vinden. In de filmzaal, binnen de cafés, het museum en gewoon op straat.

Stadsfeesten Middelburg: GRATIS

En het is gewoon GRATIS! Of nouja, bijna alles van het programma is gratis te bezoeken. Zo is er een gratis stadswandeling door het Zeeuws Museum, openen ateliers de deuren en kun je genieten van meerdere optredens geheel gratis. Al kost het je misschien wel een paar drankjes op het terras 😉

Mijn favoriete tips voor de stadsfeesten Middelburg

Ga jij ook naar de stadsfeesten, maar weet je niet zeker wat je moet zien? Dit zijn mijn favoriete tips voor de stadsfeesten Middelburg 2017:

Muziek in de tuin

In de tuin van de Kloveniersdoelen kun je genieten van een showcase van een viertal Zeeuwse up-and-coming muzikanten. De beste nieuwe singer-songwriters nemen een voor een plaats op het podium en laten je genieten van ontroerende, betoverende en swingende liedjes. De volledige programmering en meer informatie over de artiesten vind je hier »

Bouw een raket

Leuk voor de kinderen en stiekem ook voor jezelf. Op zondag 11 juni  kan je tussen 12:30 en 15:30 op het Abdijplein een echte raket bouwen.  Het Zeeuws Museum helpt je te experimenteren en jouw raket naar de maan te schieten. Neem wel zelf nog een PET-fles mee van 1,5 liter.

Pokoe-festival

Tijdens de stadsfeesten wordt er een kleinschalig (nouja, stiekem erg groot) festival georganiseerd met muziek en cultuur op een zeer toffe locatie, namelijk de Seismolen. En de toegang is GRATIS! Kijk hier voor meer details over het Pokoe-festival »

Johannes Goedaert Stadswandeling

Zaterdag 10 juni organiseert het Zeeuws Museum allerlei activiteiten op het abdijplein en ook een gratis stadswandeling. Ontdek in Goedaert thema de stad en bekijk wat er allemaal rondvliegt en kruipt. Leuk voor het hele gezin! Meer informatie vind je hier »

De Ganzenfanfare

Tijdens de stadsfeesten is er ook veel straatanimatie, zoals de Ganzenfanfare. Misschien ken je ze al van een bezoekje aan de Efteling, maar het blijft grappig om een groep ganzen te zien waggelen door de stad. Een beetje tromgeroffel erbij en hop de ganzen marcheren door de straten op zaterdag 10 juni tussen 12:00 tot 17:00 uur.

De stadsfeesten Middelburg: het volledige programma

Naast mijn favorieten is er nog veel meer te doen, te zien en te horen tijdens de stadsfeesten in Middelburg. Hier vind je een compleet overzicht van het programma. Ook is er een timetable te downloaden.

download timetable

Website Stadsfeesten

 

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.