Vestrock Junior 2018 Nienke Vlog ZeeuwsenZO
Geen evenementen gevonden!

Datum

31 mei 2019 - 02 jun 2019
Verlopen!

Tijd

13:00 - 21:00

Vestrock

Als er ook maar één festival is dat je echt niet mag missen, dan is het wel Vestrock. Dit muziekfestival heeft een supertoffe line-up! En er is ook nog een juniordag.

Bekijk hier het verslag van Vestrock 2018 »

Bekijk hier mijn verslag van Vestrock 2017 »

Op 31 mei, 1 juni en 2 juni 2019 wordt VESTROCK voor de tiende keer georganiseerd. VESTROCK, ook bekend als het festival van de vriendschap, is een intiem driedaags festival op het eiland in de stadsgracht van de middeleeuwse historische vestingstad Hulst (Zeeuws-Vlaanderen).

Wat in 2010 begon als een kleinschalig evenement is uitgegroeid tot een driedaags onafhankelijk kwaliteitsfestival dat rock, pop en danceliefhebbers uit heel Nederland en België trekt, maar wat nog steeds haar vriendelijke en intieme karakter heeft weten te behouden

Op zondagmiddag is er bovendien een familieprogramma, VESTROCK JUNIOR, waarin ook de jongere bezoeker een echte festivalervaring mee kan maken. Met een capaciteit van 10.000 mensen per dag, 4 podia en circa 70 optredens per editie biedt VESTROCK het ultieme weekendje weg waarbij je nieuwe opkomende acts kunt ontdekken, maar ook kunt genieten van gevestigde namen. Dat is het lekkerste met een bijzonder bier in de hand. Ons eigen VESTROCK bier misschien? Daarna kun je kruipend naar onze heerlijke camping die door bezoekers is beoordeeld als één van de beste festivalcampings van de Benelux.

Programma 2019

Dit jaar komen o.a. Nothing But Thieves, Kaiser Chiefs, Triggerfinger en Nielson.

Bekijk hier de volledige line-up »

Waar is het?

Aan de Stationsweg in Hulst, in de Buitenvest.

Hoe kom je er?

De richting naar het festivalterrein is aangegeven vanaf de N403, maar je kan ook je navigatie aanzetten. Navigeer dan richting Stationsweg 1, 4561 GB, Hulst, Nederland.

Wanneer?

Vrijdag 31 mei, start 16:00 uur
Zaterdag 1 juni, start 12:00 uur
Zondag 2 juni, start 14:00 uur (junior dag)

Tickets?

In de voorverkoop kosten de tickets:

Vrijdag = € 50
Zaterdag = € 50
Combi ticket = € 65
Junior (de zondag) = € 25

Aan de deur kosten de kaartjes 5 euro duurder.

Koop hier je tickets »

Tags:

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.