Winterbierfestival Middelburg Zeeland
Geen evenementen gevonden!

Datum

15 - 16 dec 2017
Verlopen!

Tijd

15:00 - 21:30

Winterbierfestival

Biertjes drink je natuurlijk het liefst ijskoud, dus waarom niet op een Winterbierfestival. Op vrijdag 15 en zaterdag 16 december 2017 vindt op de Graanbeurs op het Damplein dit nieuwe bierfestival van Middelburg plaats. Geheel in winterse sferen komen meer dan 10 brouwerijen samen en zijn zo’n 75 soorten speciaalbieren te proeven.

Welke biertjes?

Geniet van lekkere kerstbieren, winterbieren, dubbels, tripels, bockbieren of glühbier! Meer dan 75 biertjes staan voor je klaar van diverse Brouwerijen en Brouwers. Benieuwd welke? Nou, achter elkaar zijn dat: Kees! (Middelburg), Slot Oostende (Goes), Emelisse, Bad Hair brewing (Kapelle), Frontaal (Breda), Naeckte Brouwers (Amstelveen), De Moersleutel (Heiloo), vliegende paard Brouwers (België) en brouwerij Ramses (Wagenberg).  Of proef één van de unieke craft en exclusieve bieren in het Biercafé De Vliegende Hollander. Zowel van het fust als van de fles!

Food

Natuurlijk hoort bij bier ook wat eten. In de food court kun je dan ook terecht voor heerlijke verse pizza’s door La Piccola Italia of geniet van een (h)eerlijke hamburger van de Zwarte Ruiter op het Witte Paart. Biercafé de Vliegende Hollander serveert goed gevulde erwtensoep, want dat hoort uiteraard ook bij een Winters festival.

Win prijzen

Je kunt op het Winterbierfestival ook naar huis gaan met prijzen. Elke bezoeker maakt elk uur kans op een speciaalbier pakket t.w.v. 50 euro met hun unieke nummer op het entree kaartje.

Koop hier je tickets


Wat?

Winterbierfestival Middelburg

Wanneer?

Vrijdag 15 en zaterdag 16 december 2017 van 15:00 uur en tot 23:00 uur.

Waar?

De oude Graanbeurs op het Damplein.

Wat kost dat?

Tickets kosten in de verkoop 20 euro. Dit is inclusief 3 consumptiemunten en een programma boekje.

Tickets?

Tickets kun je kopen bij Biercafé de Vliegende Hollander, Primera Anthony Burger of via de Drukkery. Of gewoon online » 

 

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.