Zeeland Nazomerfestival 2016 Informatie Programma
Geen evenementen gevonden!

Datum

23 aug 2016 - 03 sep 2016
Verlopen!

Tijd

20:00 - 12:00

Zeeland Nazomerfestival

Op het Abdijplein in Middelburg kan je twee weken lang genieten van een uitgebreid programma podiumkunsten en enorm veel muziek. Dans, lach en kom lekker picknicken, terwijl je geniet van de nazomer! Ook Jett Rebel is weer van de partij.

Zeeland Nazomerfestival is één van de  grootste culturele en muzikale festival van Zeeland!

Theater, Dans, muziek en nog veel meer!

Tijdens het festival is er vanalles te zijn qua theater, dans en muziek. Zo zijn er meerdere theatervoorstellingen, waarbij ook een drietal op bijzondere locaties door heel Zeeland. Het muziekprogramma is ook erg indrukwekkend met bekende bands, waarbij De Dijk, de Common Linnets, het Amsterdam Cello Octet en natuurlijk Jett Rebel de grote publiekstrekkers zijn. Maar ook is het een perfect festival dat Zeeuws talent in de spotlights zet. Zo is de Zeeuw JB Meijers ook van de partij en staat het voorprogramma vol met lokaal talent, zoals Danny Vera en RoMi Cage. Bovendien is het festivalhart een plek waar mensen samenkomen om te picknicken of te zingen. Ook aan de jeugd is er gedacht en kunnen zij terecht op een leuke kindermiddag met Dirk Scheele of alvast kennismaken met dans met de kindervoorstelling ‘Koters’.

Programma Zeeland Nazomerfestival

Hier vind je het volledige programma van het Zeeland Nazomerfestival 2016. Handig om te bekijken wie, wat, waar en hoe laat te zien is.

Programma Zeeland Nazomerfestival 2016

Het programma voor het Zeeland Nazomerfestival 2016 is eenvoudig te downloaden in PDF-formaat, zodat je het altijd bij kan hebben!

Praktische informatie

Wanneer?

Maandag 22 augustus t/m zaterdag 3 september 2016

Waar?

De festivalhart is het Abdijplein in Middelburg, maar je vindt ook een vier voorstellingen op locatie: ‘Maat voor maat’ van William Shakespeare in de Grote Kerk in Veere; ‘Juni’ in een boerenschuur bij Arnemuiden; ‘Dezelfde Zee’ in de botenloods bij de haven Kloosternol van Scharendijke en  ‘Suikerland’ in het gebouw van het waterschap in Middelburg.

Tickets?

Kaartjes voor de voorstellingen en concerten op het Abdijplein koop je gemakkelijk online via de site van Theaterproductiehuis Zeelandia of in de winkel van De Drvkkery (Middelburg). Met je CJP pas krijg je trouwens op bijna alle voorstellingen een speciale cultuurkorting tot € 5.

Koop hier je tickets

 

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.