Zomerfilm Hulst 2018
Geen evenementen gevonden!

Over ZeeuwsenZO

Op deze reisblog vind je alles om je thuis te voelen in Zeeland. Van de leukste Zeeuwse hotspots en dagjes uit tot de beste festivals en de mooiste slaapadresjes.

Heb jij zelf nog een leuke tip of wil jij met ons samenwerken? Stuur ons een mailtje.

Contact

Facebook Page

Datum

16 - 17 aug 2019
Expired!

Tijd

21:00 - 23:00

Zomerfilm Hulst

Tijdens de ZomerFilm in Hulst kun je op een picknickkleedje gezellig met (of dicht tegen) elkaar een film kijken op vrijdag 16 en zaterdag 17 augustus. Wie gaat er mee naar deze leuke openluchtbios?

De openluchtbioscoop ‘Zomerfilm Hulst‘ beleeft dit jaar op vrijdag 16 en zaterdag 17 augustus 2019 haar 10e editie. Op beide dagen wordt er ‘s avonds om 21.00u op het Molenbolwerk in Hulst een film op een megascherm geprojecteerd.

De toegang is helemaal GRATIS!

De vaste ingrediënten zijn verder ook weer aanwezig: foodtrucks, (live) muziek en een sprookjesachtige sfeer. Stoeltjes en dekentjes om op te zitten kun je zelf meenemen, maar voor de zekerheid wordt door de organisatie ook nog voor wat bankjes gezorgd.

Bij slecht weer zoekt de organisatie een alternatieve locatie. Dit wordt kort van te voren besloten en via de pagina’s www.zomerfilm.nl en www.facebook.com/zomerfilmhulst gecommuniceerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *