[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1452105888350{padding-right: 40px !important;}”][vc_column_text css_animation=”appear”]Op deze Zeeuwse reisblog vind je alles om je thuis te voelen in Zeeland. Van de leukste Zeeuwse hotspots en dagjes uit tot de beste festivals en de mooiste slaapadresjes.

ZeeuwsenZO is eigenlijk ontstaan toen Grace verhuisde naar Zeeland en ze vaak de vraag kreeg hoe het is om te wonen in Zeeland. “Want daar is toch niets te doen?” Tot haar verbazing zag ze dat er veel meer hotspots, festivals en leuke uitjes te vinden was in Zeeland, dan ze online kon vinden. Tijd dus om haar Zeeuwse avonturen op te schrijven.

En dat is ook handig voor jou! Want hier vind je nu allemaal leuke tips, hotspots en natuurlijk de maandelijkse uitagenda. Van toffe winkeltjes, lekkere eettentjes, leuke slaapplekjes en typische Zeeuwse woordjes. Want ook dat is Zeeland. Oh, en op ZeeuwsenZO vind je ook nog eens de complete festival agenda!

Lees, ontdek Zeeland en beleef zelf.

Even kletsen of heb je misschien een tip? Stuur gerust een mailtje of vind ons op instagram, fb of twitter. Bedankt voor je bezoek en hopelijk blijf je nog even hangen.

Veel leesplezier![/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]

Samenwerken?

[/vc_column_text][vc_column_text]Zie jij graag jouw uitje, festival, winkel, hotspot of ander bedrijf terug op ZeeuwsenZO? Dat snappen we helemaal! Want ZeeuwsenZO is gewoon een leuke blog met meer dan 6.000 bezoekers per maand. Dat zijn heel wat lieve lezers die misschien wel op zoek zijn naar jou.

Denk jij dat jouw bedrijf, organisatie of wat dan ook, inderdaad datgene is waar onze lezers naar zoeken? Schroom dan niet en neem contact met ons op.[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]

[powerkit_social_links labels=”true” titles=”true” counts=”true” template=”inline”]

[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]

Bloggers & Vloggers

[/vc_column_text][vc_column_text]ZeeuwsenZO bestaat niet zonder jullie! En daarom zijn we ook altijd op zoek naar nieuwe (gast)bloggers. Wil jij graag een blog schrijven (of vloggen?) over iets in Zeeland? Stuur ons dan gerust even een mailtje met je idee of schrijfsels.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”6795″ img_size=”medium” style=”vc_box_circle_2″ onclick=”custom_link” link=”https://www.zeeuwsenzo.nl/author/graceschouteren/”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Meer over Grace

Geboren Brabander, Utrechtse student en nu … import-Zeeuw? Nee, Grace ziet zichzelf eerder als avonturier, reiziger of wereldontdekker. En Zeeland? Dat is voor haar gewoon een hele nieuwe wereld om te ontdekken.

Eigenlijk is deze blog geboren uit een soort persoonlijke zoektocht; een “hoe word je een Zeeuw” als het ware. Want Grace mag misschien in Zeeland wonen; ze moet nog zoveel ontdekken in deze prachtige provincie. Zo is ze nog nooit in Neeltje Jans geweest. En het Zeeuws dialect? Daar kan ze dus echt geen woord van verstaan. Gelukkig komt daar steeds meer verandering in en ontdek ze het Zeeuwse meisje in haarzelf.

Verder is ze een echte doe-het-zelver en DIY Queen! Haar huisje is echt eigen en op haar creatieve lifestyle blog GoGracy.com inspireert ze om jouw huis, leven en stijl helemaal JOU te maken.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Meer over Fransje

Deze 9-jarige meid is onze kidsvlogger en kijkt het liefst elke dag YouTube. Haar grootste wens is Justin Bieber ontmoeten en ze is ook groot fan van Enzo Knol.

Vanaf baby af aan komt Fransje al in Zeeland. Eerst vooral tijdens de mooie dagen, waar ze dan met haar mama en papa vertoeft op de camping op Schouwen-Duiveland. In Zeeland is ze vooral op het strand te vinden of in het water. Want Fransje is een echte waterrat![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”6727″ img_size=”medium” style=”vc_box_circle_2″ onclick=”custom_link” link=”https://www.zeeuwsenzo.nl/author/fransjevangeel/”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”6660″ img_size=”medium” style=”vc_box_circle_2″ onclick=”custom_link” link=”https://www.zeeuwsenzo.nl/author/homeofdaisies/”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Meer over Daisy

Daisy is een geboren en getogen Zeeuwse en slaat het liefst geen feestje over. Samen met haar vriend en schattige hond Bentley trekt ze er dan ook graag op uit. En dan nog het allerliefste om te eten. Dus die foodfestivals in Zeeland gaat ze sowieso allemaal af!

Verder blogt Daisy op haar eigen blog Home of Daisies over beauty, eten & reizen. Daarnaast is ze op YouTube te vinden met o.a. haar weekvlogs.

Oh en ze heeft een roze muur in de slaapkamer! Hoe gaaf is dat![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]