Weekendtips Zeeland #4 – Naar een festival in Zeeland

2 min read29.4K views

Nog op zoek naar een leuk dagje uit in Zeeland? Mijn weekendtips voor dit eerste weekend van juni is: festival, festival en nog een festival. Het mag duidelijk zijn: Het festivalseizoen is begonnen!

Zeeland bruist van de festivals

Dit weekend van 3, 4 en 5 juni (en laten we er ook 6 juni bij pakken) zijn er meerdere en zeer diverse festivals te bezoeken. Geniet jij van theater? Ga dan naar het Eindeloos Eiland Festival. Liever los gaan op rockmuziek? Dan is Vestrock iets voor jou! Zin in lekker eten? Reis dan naar Cadzand en geniet van Summerfest.

Benieuwd wat voor festivals er nog meer zijn in Zeeland? Hier vind je de complete festival agenda van 2016!

Theaterfestival: Eindeloos Eiland Festival

Op het eindeloze eiland Noord-Beveland in Zeeland vindt je 3 t/m 5 juni het EEF festival in de buurt van Wissenkerke. EEF is een veelzijdig festival met theater, maar ook beeldende kunst, muziek en alles wat lekker & gezond is. Neem bijvoorbeeld ook een lekkere voetflex-massage of doe mee aan een Tai-Chi workshop. Mijn nummer 1 tip: het Groot Zeeuws Dictee met Sien, Jan en Ko. Voor het echte festivalgevoel overnacht je deze dagen gezellig in een tentje op Landschapscamping Wilgenoord.

Vrijdag 3 juni, van 17:00 – 24:00 uur
Zaterdag 4 juni, van 12:00 – 24:00 uur
Zondag 5 juni, van 11:00 – 17:00 uur

Website EEF

Muziekfestival: Vestrock

Ook op een eiland, maar dan in Hulst kan je vanaf vandaag het hele weekend genieten van het festival Vestrock. De supertoffe line-up bestaat uit o.a. Kensington, Typfoon, Bingo Players en De Staat. Naast goede muziek vind je er ook nog lekker eten, theater en natuurlijk veel bier.

Vrijdag 3 juni, start 16:00 uur
Zaterdag 4 juni, start 12:00 uur
Zondag 5 juni, start 14:00 uur (VESTROCK JUNIOR)

Website VESTROCK

Foodfestival: Summerfest

Het weekend mag dan misschien maandag weer voorbij zijn; het festivalweekend nog niet! Maandag 6 juni vindt SummerFest plaats op het terrein van de Strandkerk te Cadzand Bad. Een heerlijk vrolijk festival om de zomer mee in te luiden! Natuurlijk met foodtrucks, barbecues, kunstenaars en bijzondere acts, uit zowel Nederland als buitenland.

Maandag 6 juni, van 12:00 – 23:00 uur

Website SummerFest

En naar welk festival ga jij dit weekend?

 

 

 

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.