Disclaimer

Ik vind het super leuk dat je ZeeuwsenZO bekijkt en wil volledig transparant zijn naar de lezers toe. Daarom deze disclaimer.

Copyright

De inhoud van deze website, inclusief de video en afbeeldingen, is eigendom van ZeeuwsenZO.nl en mogen niet zonder toestemming gebruikt worden of gekopieerd. Wil je toch een artikel delen, citeren of een deel uit een blog gebruiken, neem dan even contact met me op. Wil je een of meerdere foto’s van ZeeuwsenZO.nl gebruiken, dan mag dit enkel met voorafgaande toestemming en een duidelijke link naar ZeeuwsenZO.nl.

Foto’s op instagram en pinterest of video op YouTube kun je overigens met enige discretie gebruiken, mits je daar de speciale widget voor gebruikt (voor insluiting) en dezen met link + naam plaats.

Mocht je (als blogger of bedrijf) een citaat of beeld tegenkomen die onjuist of onterecht is gebruikt, neem dan contact met me op. De bewuste content wordt dan zo snel mogelijk verwijdert of aangepast.

 

Samenwerkingen

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, gaat ZeeuwsenZO weleens samenwerkingen aan. Dit kan bijvoorbeeld gaan om gastblogs, advertorials, reviews of winacties. Voor deze samenwerkingen kan betaald zijn door een adverteerder of dat er een gratis product of dienst is geleverd. Op deze manier verdien ik een zakcentje om de website nog beter en leuker te maken. Wees echter gerust, ik post enkel artikelen, blogs of andere content waar ik 100% achter sta. Mocht het om een samenwerking gaan, dan wordt dit altijd vermeld onder aan de post en op social media is dit herkenbaar aan de #spon.

Gastblogs

Gastblogs worden alleen geschreven en gepubliceerd als deze waarde heeft voor de lezer/bezoeker van ZeeuwsenZO. Deze blogs zijn vrijwillig en hebben enkel het doel om andere (Zeeuwse) bloggers ook aan het woord te laten over Zeeland. De gastblogs worden door mij geredigeerd en alleen geplaatst als ook ik er volledig achtersta. Deze vorm van samenwerken zorgt ervoor dat op deze website zoveel mogelijk kanten van Zeeland te zien zijn, en ook vanuit verschillende oogpunten. 

Ben jij een blogger en wil jij graag een gastblog schrijven? Neem dan zeker even contact met mij op.

Advertorials & Reviews

Ook advertorials of reviews zijn regelmatig te lezen op ZeeuwsenZO. Meestal zijn dit reviews over restaurants, uitjes, musea, etc. Bijna altijd heb ik hiervoor zelf gewoon betaald en schrijf ik erover, omdat ik er positief over ben en dit wil delen. Soms word ik ergens uitgenodigd en wordt het daardoor een advertorial genoemd. Indien dit het geval is, is dit altijd onderaan de blogpost te lezen. Een andere keer gaan de reviews over producten die ik toegestuurd heb gekregen. Als dit het geval is, lees je dit altijd terug in de review. Een review is overigens altijd eerlijk. Wel is de toon op ZeeuwsenZO positief, want als ik het niet goed of leuk vind, dan schrijf ik daar liever niet over op ZeeuwsenZO.

Producten opsturen

Het opsturen van een product is altijd vrijblijvend. Uiteraard snap ik dat je dan het liefst een review er voor terugziet, echter  geef ik hier geen garanties op. Wil je meer zekerheid op een publicatie of samenwerking met ZeeuwsenZO? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Affiliate

Op ZeeuwsenZO.nl vind je affiliate links. Dit houdt in, dat wanneer een lezer/bezoeker vanuit mijn blog iets aanschaf via mijn link, ik een klein percentage ontvang. Dit kost jou echter geen enkele cent extra en helpt mij ZeeuwsenZO te laten groeien. Ik werk samen met het affiliate programma TradeTracker, Wehkamp en Bol.com. Een ding staat daarbij voorop: je vindt op deze website geen affiliate links van producten of diensten waar ik zelf niet 100% achtersta. 

Links op ZeeuwsenZO

In principe wordt er op ZeeuwsenZO.nl niet aan linkruil gedaan. Alle geplaatste linkjes hebben de bedoeling de lezer zo goed mogelijk te informeren en door te verwijzen. Links met enige commerciële bijbedoeling (zoals de affiliate links) zijn sowieso no-follow links.

Aansprakelijkheid

Alle content wordt zorgvuldig geschreven en online geplaatst om de lezers zo goed mogelijk te informeren. Met alle zorg in acht nemend probeer ik de informatie en content op ZeeuwsenZO.nl correct en up-to-date te houden. Onregelmatigheden, onvolledigheden, veranderingen en typefouten zijn echter niet uit te sluiten en de lezer dient niet zonder meer uit te gaan van de juistheid van de informatie. ZeeuwsenZO.nl behoudt dan ook het recht de informatie, en overige inhoud van, de website te allen tijde te wijzigen. De aangeboden informatie en/of diensten worden door de lezer/gebruiker geheel voor eigen risico gebruikt en kunnen op geen enkele manier rechten aan worden ontleend.

Ook heb ik geen invloed op de wijze waarop de informatie door de gebruiker wordt gebruikt en wijs iedere aansprakelijkheid af voor verlies van inkomsten of voor directe, indirecte of gevolgschade, van welke aard dan ook.

Reacties

Op deze website zien we graag jullie mening en daarom heb je ook de mogelijkheid een reactie achter te laten. Deze reacties vallen onder de verantwoording van de schrijver, en ZeeuwsenZO is hier niet verantwoordelijk voor.  Reacties worden behandeld als niet vertrouwelijk en vrij van eigendomsrechten.  Indien een reactie commercieel, vol links, aanstootgevend of zeer kwetsend is, dan behoudt ZeeuwsenZO zich het recht om deze reacties naar eigen inzicht te weigeren of in te korten, zonder opgaaf van redenen.

Privacy

ZeeuwsenZO.nl maakt gebruik van cookies. Cookies helpen mij om jou een betere leeservaring te kunnen bezorgen en inzicht te krijgen in handige weetjes (zoals hoeveel mensen er via facebook op mijn site komen). Wat ik niet kan zien zijn namen, adressen en andere hoog privacy gevoelige informatie. Jouw gegevens geef ik sowieso nooit aan derden zonder jouw toestemming. Wil je toch niet dat jouw gegevens worden bijgehouden, dan kun je dit instellen via je browser.

Bekijk hier onze volledige privacy verklaring »

Door het gebruik en lezen van deze blog aanvaard je deze disclaimer en eventuele wijzigingen daarvan.