VIDEO | Bowlen in Goes met Welkom Thuis de film

Location: 1 min read205 views

Eigenlijk blog ik niet in het weekend, maar voor speciale gelegenheden maak ik graag een uitzondering.  Dit keer is dat voor de online première van  Welkom Thuis de film. Wil je weten waarom? Niet alleen omdat Bergen op Zoom een speciaal plekje heeft in mijn hart, maar ook omdat ik de productie heb gedaan van deze afstudeerfilm. En ik ben trots, dus iedereen moet het zien!

Waar gaat Welkom Thuis de film over?

Welkom Thuis speelt zich af in Bergen op Zoom, waar ik op de middelbare school heb gezeten. In de film volgen we de jonge agent Jan (Mike Weerts) die door zijn drie beste vrienden (Dries Alkemade, Niels Lemmens en Bart Willemsen) wordt verrast met een vrijgezellenfeest. Daar komen ze onder andere de 17-jarige Lisa (Caro Derkx) tegen die probeert te ontsnappen uit haar relatie met haar vriendje Bas (Casper Coenegracht). Ook nemen we een kijkje in het huishouden van Robert (Jan Corstjens) en Monique (Gonny Gaakeer). Één ding hebben ze in elk geval gemeen: het Brabantse Bergen op Zoom.

Een geheimpje van achter de schermen

Ssst … De teaser is stiekem Zeeuws. De bowling scene hebben we namelijk opgenomen in de Bowling Goes. Na sluitingstijd mochten we daar met z’n allen ravotten en een super toffe clip maken. Ik ga de smaak gelijk te pakken en ging een paar weken later terug om een potje te bowlen. Nu ik de teaser zie wil ik weer!

Wie gaat er mee bowlen?
Bowlen Bowling Goes Zeeland Blog

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.