WEEKENDTIPS ZEELAND #1 | Food trucks, Pinksteren in Renesse en keukens kijken

2 min read433 views

Dankzij mijn blog kom ik erachter dat er genoeg te doen is in Zeeland en met het weekend voor de deur deel ik jullie graag mijn tips voor dit pinksterweekend. Als jullie dat leuk vinden dan maak ik er graag een standaard rubriek van op de vrijdag. Van een goede filmtip tot een gaaf evenement, maar ook gewoon een leuk winkeltje kan je in deze Weekendje Zeeland-rubriek vinden. Oh, en Ideeën zijn ook altijd welkom!

DOEN: ONTSNAPPEN UIT Escape Room Kamer 51

Aangezien de weersvoorspellingen niet heel gunstig zijn, is een binnenactiviteit dit weekend leuk. Wat dacht je ervan om gewoon lekker droog binnen in een kamertje te zijn? En wat dacht je er dan van om opgesloten te zitten in dat kamertje? Tof idee toch! Vorig weekend zat ik opgesloten in deze allereerste Escape Room van Zeeland en dit weekend kun jij ook puzzelend naar de code op zoek gaan. In Zeeland kan je meerdere Escape Rooms uitproberen, maar wees er wel snel bij want de plekjes gaan snel!

LEES OOK: MIJN ONTSNAPPING UIT DE ESCAPE ROOM

BEZOEK: De woonboulevard

Dit weekend is het Pinksteren en dat betekend massa’s mensen op de woonboulevards. Nee, het zou ook mijn favoriete uitje niet zijn, maar nu met de verbouwing komt daar nu toch verandering in. Met het pinksterweekend is het namelijk ook druk met aanbiedingen op keukens en laat ik nu net een nieuwe keuken nodig hebben. Dus kom op en ga met me mee de keukenboeren af.

Maandag geopend van 12:00 – 17:00
Sommige winkels zijn langer open, bekijk de website voor actuele tijden

LEES OOK: ZEEUWS HUISJE GEKOCHT

Eet en drink bij: FOOD TRUCKS OP Cuisine Machine

Het allergrootste culinaire festival vind je dit Pinksterweekend in de Machinefabriek van Vlissingen. Waarom je er heen moet gaan? Nou, voor al dat lekkere eten en die gave foodtrucks. Ik wil in ieder geval een lekker taartje kopen bij Zeeuwse foodtruck CakeDealer en wie weet durf ik ook een sprinkhanenburgen van Nochey te eten. Naast food vind je hier ook bands, dj’s, straattheater, kroegentochten, pringkastelen en nog zoveel meer. En alles is GRATIS toegankelijk!

vrijdag van 16 tot 23u
zaterdag en zondag van 12 tot 23u
maandag 16/5 van 12 tot 21u

LEES OOK: HET INTERVIEW MET CUISINE MACHINE OP ZEEUWZE

Ga naar: Renesse

Het wordt misschien geen strandweer, maar even uitwaaien is altijd lekker. Plus ik ga een dag werken bij het Wapen van Zeeland, dus je kan me spotten met een dienblad in mijn hand. Ook is Pinksteren altijd een super leuk weekend in Renesse en ook dit jaar het feest! Er zijn diverse leuke bands geboekt en ook hier zijn de optredes GRATIS toegankelijk. Dans en swing mee bij het podium op het Watermeterplein ( naast Delta Warenhuis / Hubo ) aan de Hogezoom.

Zaterdag en zondag van 18:00 tot 23:00 uur
Maandag van 13:00 tot 17:00 uur

LEES OOK: RENESSE, EEN BADPLAATSJE BIJ DUIN EN STRAND

Fijn weekend in Zeeland allemaal!

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.