Verhuist naar Zeeland

2 min read340 views

Zeeland. Rust, zee en natuur. Wie kan daar nu niet van genieten? Maar voor mij staat Zeeland ook gelijk aan leegte, stilte en ver vér weg van de bewoonde wereld. Toch heb ik mijn koffers gepakt en ben ik richting de Zeeuwse kust vertrokken. Waarom? Voor de liefde!

Verliefd op een Zeeuw. Het stond zeker niet op de planning, maar toch gebeurde het. Na heel wat heen en weer gependel tussen Utrecht en Middelburg, was ik die twee uur reistijd meer dan beu. Maar verhuizen naar Zeeland? Nee toch?

De allereerste keer dat het woord ‘samenwonen’ ter sprake kwam, kon ik mij absoluut niet voorstellen dat ik zou verhuizen naar een of ander Zeeuws dorpje. In Zeeland waren er immers geen steden, nietwaar? Daar is niets te doen, gaan de supermarkten al om 6 uur dicht en na het werk terrassen is er vast ook niet bij. Nee, niets kon tippen aan de grote stad.

Maar een echte Zeeuw haal je niet uit Zeeland. En dus zit ik nu hier. In Zeeland. Het oh zo rustige Zeeland. Ik weet hier niets, ken hier niemand en heb geen idee wat ik moet doen.

Hoe ga ik dit overleven?

Door een blog natuurlijk!

Want ik weet zeker dat er genoeg te doen, eten en te beleven valt. Voor mij is mijn blog in elk geval een fijne uitlaatklep en mijn familie, vrienden en iedereen online kunnen zo nog alles meelezen: hoe het huis verbouwd wordt, wat ik hier allemaal beleef en hoe het met me gaat in Zeeland.

Al mijn avonturen, ontdekkingen, hotspots en leuke tips kom ik je dus hier vertellen. Heb ik gelijk iets te doen en wie weet .. ben ik straks verkocht aan Zeeland.

grace xo handtekening zeeuws en zo

Lees hier alvast meer over mijn verhuizing naar Zeeland:

 

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Comments
 • Corine
  5 april 2016

  Wat een leuke blog! En heel herkenbaar, alleen kun je voor mijn verhaal het woordje ‘Zeeuw’ vervangen voor ‘Drent’ 🙂

  • graceschouteren
   5 april 2016

   Daarom vind ik jouw blog ook zo leuk om te lezen. Weer een hele andere wereld en toch in hetzelfde land 🙂