Mijn 5 favoriete Instagram-accounts

2 min read183 views

Zeeland, wat ben je toch fotogeniek. Geen wonder dat er prachtige plaatjes te vinden zijn van jouw schoonheid op Instagram. En vooruit, omdat ik de beroerdste niet ben (en ik niet zulke mooie foto’s kan schieten): deel ik vandaag mijn favoriete Zeeuwse accounts met je. Ken jij ze al?


 @giannitahitu

Een van mijn all-time favorites! Gianni maakt de meest bijzondere foto’s, gewoon van #whereistand. En waar hij staat is in Zeeland. Hij weet net een betere hoek te kiezen of de schoonheid van zijn omgeving net wat meer te laten stralen. Hoe dan ook: ik vind zijn account heel bijzonder en ik zou graag een lesje ‘Instagram-foto’s maken’ bij hem willen volgen.

@zoalsiktzie

Boukje is een stoere moeder die op haar motor rondrijd om de mooiste plaatsjes vast te leggen van Zeeland. Haar Instagram is een mooie mengelmoes van grappige selfies en indrukwekkende natuurlandschappen. Vaak met een prachtige ondergaande zon. Love it!

@lilianremijn

Het account van Lilian heb ik pas net ontdekt en ik ben helemaal fan! Deze Zeeuwse meid is grafisch ontwerper en dol op (het maken van) mooie dingen. Een oog voor schoonheid heeft ze zeker en dat zie je ook terug op haar account. Niet alleen goed om te gluren in het Zeeuwse, maar voor inspirerende foto’s!

 

@boswachter_wendy

Benieuwd wat de boswachters elke dag meemaken? Dan moet je echt een kijkje nemen op het Instagram account van Boswachter Wendy. Hier zie je het prachtige Zeeuwse landschap, unieke kiekjes ‘achter de schermen’ en wat voor een toffe baan het eigenlijk wel niet is.

@groosopzeeland

Mijn laatste favoriet is een nieuwkommer. Dit account wordt beheerd door twee bloggende Zeeuwse zusjes, waarvan eentje fotograaf is. En dat zie je terug in mooie detail foto’s en close-ups. Er is nog niet heel veel te zien, aangezien ze net begonnen zijn, maar ik heb grote verwachtingen. Al vind ik dat stiekem niet zo leuk, want ik ben nu al stik jaloers op hun feed :p

Welke Instragram-account is jouw favoriet? En vergeet ook zeker niet mij te volgen op @ZeeuwsenZO Als je dat leuk vindt tenminste 🙂

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Comment
  • Rowan
    10 februari 2017

    Wat een leuke accounts. Ik kende ze allemaal nog niet! Ik ga jou ook zeker even opzoeken!