Strandpaviljoen Vloed: genieten bij het haardvuur

Location: , 2 min read686 views

Gisteren was mijn schoonvader jarig. Hiep Hiep Hoera! Dat hebben we gevierd met een uitje naar het strand, lekker eten en een drankje bij Strandpaviljoen Vloed. Zelf was ik hier nog niet eerder geweest, maar ik heb heerlijk genoten in de fijne bank bij het haardvuur. Natuurlijk hebben we ook weer foto’s gemaakt en die deel ik vandaag graag met je.

Bij binnenkomst vond ik het al direct een leuk tentje. Het interieur is licht en beachy. De bar is gemaakt van blauw steigerhout en er hingen industriële lampen. Ja, daar maak je mij al blij mee. Het allerblijst werd ik echter van de grote stoere banken bij de open haard. We doken hier met zijn zessen in en bestelden o.a. een theetje voor mij en glühwein voor mijn schoonouders.

Strandpaviljoen Vloed Dishoek ZeeuwsenZO

We zaten zo lekker dat we uiteindelijk ook een borrelplankje bestelde en toen zagen we een dambord in de kast. Dus ik heb nog een gezellig potten gespeeld met mijn schoonouders. Wij spelletjes.

Strandpaviljoen Vloed Dishoek ZeeuwsenZO Speeltjes

Vloed is een sfeervol strandpaviljoen en een prima plekje om weer op te waren of te genieten van het zomerzonnetje op het terras. Wij hebben er heerlijk gezeten en vooral de nacho’s met de warme kaas was een groot succes bij mijn gezelschap. In de zomer worden er overigens ook allerlei activiteiten georganiseerd, zoals mosselavonden en muziekoptredens.

Ook leuk met kinderen

Ook met kinderen is Vloed trouwens een goede tip, want er is genoeg speelruimte en buiten staat een speeltoestel. Natuurlijk hebben ze ook kinderstoelen (hele hippe trouwens) en een kinderkaart. Ook staat er in de zomer vaak een springkussen bij de strandtent. Zo kun jij lekker genieten van een drankje, terwijl de kinderen lekker kunnen spelen. Ik heb alvast een paar speeltoestellen getest en dat was dolle boel!

Speeltoestellen op Dishoek Strand

Strand Dishoek

Misschien heb je het al weleens gelezen, maar het strand bij de Dishoek is mijn nummer twee van de 5x mooiste stranden van Zeeland. De hoge duinen, het brede strand: het strand is echt prachtig. Ook voor een winterse strandwandeling is het echt genieten hier. Het geluk is ook nog dat er genoeg parkeergelegenheden zijn bij de Dishoek en veel leuke strandtentjes, waaronder dus Vloed. Wij parkeerden dichtbij camping “Dishoek” waar we de trap namen omhoog over de duinen naar het strand. Aan de andere kant van Duinovergang de Soecke ligt het strandpaviljoen Vloed.

Welke strandtent is nog meer de moeite waard?


[vc_row css=”.vc_custom_1485625266810{border-radius: 10px !important;}”][vc_column][vc_message icon_fontawesome=”fa fa-cutlery”]

Informatie Strandpaviljoen Vloed

Adres: Duinovergang de Soecke (nabij camping “Dishoek”)
Telefoon: 0118-551734
E-mail | Website | Dinerkaart

Openingstijden: Juli en augustus: iedere dag vanaf 10:00 uur (keuken tot 21:30) uur ) – april t/m oktober: woensdag t/m zondag vanaf 11:00 uur – november t/m maart: zaterdag en zondag vanaf 11:00 uur  (keuken tot 17:00 uur).

Prijzen ter vergelijking:

Fanta € 2,30 | Glas huiswijn € 3,50

Broodje gezond € 7,10 | Hamburger € 15 | Appeltaart € 3,80

[/vc_message][/vc_column][/vc_row]

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.