Filmpje? Mijn tips voor Film by the Sea 2017

2 min read240 views

Van 8 t/m 17 september is het filmfestival Film by the Sea in Vlissingen. Op dit internationale filmfestival ontmoeten film en literatuur elkaar en jij kan genieten van mooie en bijzondere films. Dus heb je zin in een filmpje? Kom dan zeker even naar de CineCity in Vlissingen en pak een film tijdens Film by the Sea 2017. Hier mijn filmtips:


In Blue

De openingsfilm van Film by the Sea is ‘In Blue’. Een drama van de Nederlandse regisseur Jaap van Heusden. Twee werelden botsen in de film letterlijk tegen elkaar wanneer een Nederlandse stewardess een straatjongen aanrijdt.

Koop je tickets hier »


Manifesto

Cate Blanchett. Alleen voor haar moet je deze film eigenlijk al bekijken. Hoe zij in één film dertien verschillende personages steelt is prachtig en indrukwekkend. Wat een prachtvrouw is het toch. De film zelf was trouwens oorspronkelijk een kunstinstallatie en ook in de bioscoopzaal een bijzonder kunstwerk.

Koop je tickets hier »


Mother!

Van de regisseur van ‘Black Swan’ en ‘Requim for a Dream’ komt nu een psychologische thriller met Jennifer Lawrence en Javier Bardem. Stiekem durf ik niet naar deze film, maar ‘Mother!’ lijkt mij echt creepy mooi.

Koop je tickets hier »


Gast Floortje Dessing

Oké, Floortje Dessing is natuurlijk geen film, maar ik vind haar echt geweldig! En ze is een Nazomergast op het festival. Dat betekent anderhalf uur luisteren naar haar en al haar avonturen om daarna samen te sniffen en huilen bij haar favo film ‘The Broken Circle Breakdown’. Een prachtige en intense film van Vlaamse bodem.

Koop je tickets hier »


Patti CakeS

Ken je nog die film 8Mile van Eminem? De trailer van Patti CakeS doet me daaraan denken, maar dan een stuk beter.

Koop je tickets hier »


I Am Not Your Negro

Deze documentaire moet iedereen gewoon kijken. Indrukwekkend, pakkend en belangrijk. Regisseur Raoul Peck verbeeld aan de hand van archiefmateriaal een radicaal, actueel onderzoek over het rassenvraagstuk in Amerika.

Koop je tickets hier »


Wonders of the Sea 3D

Duik met Arnold Schwarzenegger in de zee en ontdek de magische en kleurrijk onderwaterwereld. Natuurlijk in 3D! Net alsof je in de pandadroom zit, alleen dan onder water.

Koop je tickets hier »


Muzikale optredens

Naast films is er ook elke dag een muzikaal optreden te vinden op Film by the Sea. In de foyer kun je dan nog een lekker drankje en dansje doen en samen napraten over alle toffe films die jullie gezien hebben.

Meer informatie & programma Film by the Sea »

Film by the Sea Muziek Optreden Foyer CineCity
Muziek tijdens Film by the Sea

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.