Katoen in Goes: hapje, drankje en genieten!

Location: 2 min read286 views

Laatst zocht ik naar een leuk eettentje in Goes om een hapje te eten voor een theatervoorstelling. Nu ligt toevallig aan hetzelfde pleintje van het theater in Goes een erg leuke hotspot: Katoen!

We streken neer op het terras op het Bleekveld in Goes tussen de groene potten en genoten van een drankje en een hapje in het zonnetje.

Vroeger..

Leuk om te weten is dat Katoen is gevestigd in een oud pand waar ze vroeger lakens en witte kleding bleekten. Daar komt dus ook de naam vandaan. Verder is er overigens niets oubolligs aan deze hotspot. Het interieur is juist erg industrieel en tot in de details uitgedacht. De rollen met garen aan de muur zijn ook erg tof, evenals de lampen van katoen.

Oh oh brood!

Op het terras dronken we alvast een drankje en bestelden een broodplankje. Wow! Wat was dat brood jammie zeg! Gewoon niet normaal. Als je me verder enkel brood had gegeven, dan zou ik echt in de zevende foodhemel zijn geweest. Jammer genoeg moest ik het broodplankje echter delen. Doe ik dus ook nooit meer hé :p

Diner

Daarna vertrokken we naar binnen voor nog wat eten. De bediening had me de lam aangeraden, maar ik bestelde koppig een stoofpotje. Oepsie. Ik was blijkbaar even vergeten dat ik niet echt dol ben op stoofvlees. Dus dat was wat minder. Mijn schoonzus en haar vriend smulden echter wel van hun carpaccio. Ik weet in elk geval wel dat ik de volgende keer beter naar de bediening luister haha.

Want ondanks dat flauwe stoofpotje, ben ik toch positief over Katoen. Het brood was heerlijk, de sfeer top en de cocktails die voorbij kwamen, wil ik ook zeker een keer proberen. Dus mijn tip: doe lekker een hapje en een drankje bij Katoen in Goes. En bestel sowieso het broodplankje! Zóóó lekkerrrrrr!

[vc_row css=”.vc_custom_1485625266810{border-radius: 10px !important;}”][vc_column][vc_message icon_fontawesome=”fa fa-cutlery”]

Informatie Katoen

Adres: Bleekveld 9, 4461 DD Goes
Telefoon: (0)113 21 11 32
E-mail | Website

Openingstijden:

Maandag t/m zondag van 10:00 tot 24:00
(Diner tot 22:00 uur)

Prijzen ter vergelijking:

Wijntje € 3,75

Tosti € 5,50 | Brood plank € 5,50 | Stoverij € 16,50 | Appeltaart € 4,00

[/vc_message][/vc_column][/vc_row]

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.