Foodtruck Festivals in Zeeland 2023

2 min read2.6K views

Foodtrucks zijn hot! Ook in Zeeland. Daarom zien we deze zomer heel veel festivals op de agenda staan met street food. Jazz festival? Natuurlijk staat er naast het podium ook een foodtruck. Concert at Sea? Ook daar vind je foodtrucks. Theaterfestival? Jawel ook een foodtruck.  Overal zijn foodtrucks te vinden, maar het leukste en lekkerste zijn toch wel de Foodtruck Festivals in Zeeland zelf!

 

De Leukste Foodtruck Festivals in Zeeland

Eerder heb je op facebookinstagram of hier op de blog al Foodtrucks Festivals in Zeeland voorbij zien komen. Zo was ik heerlijk aan het genieten van een cocktail op Cuisine Machine in Vlissingen en lekker aan het smullen van een milkshake op Smaak aan Zee op de Brouwersdam. 

Benieuwd waar jij deze zomer kan genieten van lekker eten, live entertainment en die heerlijke festival vibe?  Hieronder de complete lijst van de lekkerste Foodtruck Festivals in Zeeland 2023.

De complete Zeeuwse foodfestival gids van 2023

Psst ... Wat is een Foodtruck Festival eigenlijk?

Een foodtruck is een soort van rollende keuken. Campers, Jeeps of een bakfiets: eigenlijk alles op wielen kan omgetoverd zijn tot een keukentje, waarin de lekkerste gerechten worden bereid. Een foodtruck is bovendien leuk aangekleed en met een kleine menu kaart. Logisch ook, want zo groot is je keuken natuurlijk niet. Het eten is veelal gewoon uit het vuistje te eten en daardoor ideaal street food. Bij een festival komen meerdere foodtrucks samen, waardoor het een gezellige bonte boel wordt met vele keuze uit diverse gerechtjes. Van wentelteefjes tot mosselen en van sushi tot luxe hamburgers. Naast natuurlijk veel eten is er ook vaak muziek en ander entertainment.

Nooo! Staat jouw favoriete Foodtruck Festival in Zeeland niet in mijn lijstje? Dat kan toch niet. Stuur me dan snel een mailtje of stuur me een berichtje via instagram @ZeeuwsenZO. Nog iets toe te voegen? Laat het dan ook zeker weten en ik zal het z.s.m. toevoegen aan de festivalagenda.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Comment
  • Annemijn
    24 juni 2016

    Oeh ik krijg hier al trek van! Bij de veste in Goes is dit weekend ook een festival inclusief foodtrucks. Daar ga ik denk ik heen!