Terugblikken op FunFest 2017 met Daisy

2 min read227 views

Op zaterdag 22 juli was het zover, alweer de derde editie van FunFest Outdoor op de Kunstwei in Wolphaartsdijk. Slechts een paar minuten van Goes, maar omdat het middenin de polder plaatsvindt heb je werkelijk geen idee waar je bent. Deze keer waande ik (Daisy) me even in Azië, het thema van het festival vol kunst, theater en muziek. En het leuke is, het is een feest voor alle leeftijden!

Thuis was ik al helemaal in de stemming gekomen (voor de gelegenheid had ik me een Harajuku look aangemeten). Dit werd ook mijn derde keer FunFest Outdoor, dus ik wist wel welke crazyness ik kon verwachten. Een beetje alternatief, maar vooral lekker los, gezellig en niet te moeilijk. Niets moet, alles mag. Zo is een deel van het publiek volledig in thema gekleed, de ander komt gewoon in z’n oude broek. Allemaal even prima.

FunFest 2017 Vlog Terugblik Daisy ZeeuwsenZO

Tussen de twee plensbuien door wordt er veel gedanst, gelachen en gedronken. Kinderen lopen zonder ouders van de schmink, naar het sierraden maken, de hoepels of de trampoline. Er dwaalt zelfs een hond rond van wie niemand weet wie de eigenaar is. Zo gaat dat dus hier op FunFest. En tijdens die ene plensbui sta je gezellig met zoveel mogelijk mensen onder een afdak of tentje. Leer je nog eens nieuwe mensen kennen 😉

Mijn favoriete moment van FunFest is toch altijd wel wanneer de zon onder is. De kunstwerken, die met alle vrijwilligers van het festival zijn gemaakt, worden dan verlicht. De DJ van het Dance podium is werkelijk niet meer te zien, zo hoog is hij op een schip dat omringt wordt door rook en lazers. Fantastisch! En die metershoge draak zie ik zelfs even rook uitademen. Tegen het eind komen de vuurspuwers en vuurdanseressen. Of wat dacht je van de dans act van Balletstudio Free? Wow, die pakken zijn nog eens cool! Gemist? Check dan zeker de video!

Wat een heerlijke dag hebben we weer gehad, ik heb werkelijk geen voeten meer over van al dat dansen en springen. Om nog maar te zwijgen van die pijn aan mijn buikspieren de volgende dag na dat hoepelen (misschien moet ik het vaker doen!). Een mooie dag om op terug te kijken en volgend jaar ga ik zeker weer die kant op!

Ben jij al wel eens op FunFest geweest?

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.