Happy 30 Birthdayparty!

2 min read347 views

Vorig weekend was het dan zover: mijn Happy 30 Birthdayparty! En dat terwijl ik nog lang niet jarig ben. Hoe leuk is dat! Samen met twee lieve vriendinnetjes die ook dit jaar 30 zijn, hebben wij een super verjaardagsfeestje gekregen van ons vriendinnenclubje. Meiden, ik vond het geweldig om alvast 30 te worden met jullie ♡

Proost op onze verjaardagen

De dag begon in mijn huisje in Zeeland. Ondanks de verbouwing vonden mijn vriendinnen het een leuk idee om eens in mijn nieuwe wereld te komen spieken en het feestje hier te vieren. Super leuk natuurlijk! En ik liet met trots zien hoe ver we nu zijn met het huisje. Daarna hebben we heerlijk in de tuin genoten van een zomerse cocktail. Dat smaakt al goed 🙂

Woorden en tranen

Toen kwamen de speeches en geheel onverwachts ook de tranen. Wat ben ik blij dat ik deze meiden mijn vriendinnen mag noemen. Als cadeau kreeg ik niet alleen mijn favoriete chippies (nibbits) en een cadeaubon voor een ijsje (jammie!), de jarige Dees deed ons alle drie een mooi roze vriendschapsarmbandje cadeau. Thanks girls!

Tapas bij Zanzibar

Rond een uur of zeven liepen we met z’n zevenen richting Zanzibar op de Markt in Middelburg. Aan de grote tafel in het middel zaten we sfeervol te genieten van lekker eten en goede gesprekken. Echt leuk om iedereen zo bij elkaar te hebben. Als voorgerecht namen we allemaal kleine tapas en natuurlijk een flesje wijn erbij.

Happy 30 Birthdayparty!

Bubbels!

Speciaal voor onze verjaardagen kregen we van Zanzibar een fles bubbels cadeau. Dat was al een heerlijk toetje en super leuk om met iedereen te proosten op de Happy 30!

Opgesloten worden

Na het eten was het tijd om opgesloten te worden in de Escape Room! Eerder deed ik dit al voor moederdag en nu gingen we De Tovenaarskamer uitproberen. Van eigenaresse Marjoleijn kregen we natuurlijk eerst uitleg (“Je hoeft niets kapot te maken”) en toen hop, die kamer in. Ik moet bekennen: ik moest op een moment zelfs even gillen van de schrik. Wat hebben wij gelachen! Het was echt zo leuk met de meiden rond te rennen in een kamer en puzzeltjes op te lossen. En ja hoor, we zijn ontsnapt! A winning team!

Lees hier meer over ons avontuur in Escape Room De Tovenaarskamer »

Escape Room Kamer 51 - Tovenaarskamer - We zijn ontsnapt!

Dansen doen op de Markt

Nog vol adrenaline liepen we daarna terug naar de Markt voor een dansje. We belanden eerst in de tosti-lucht achterin Seventy Seven en daarna ook nog even met bubbels bij Tympaan. De foto’s van het stappen zijn (gelukkig!) allemaal mislukt, op deze discodip na :p

feestje30-cafe-disco

Pyjamaparty!

Mijn vriendinnetjes wonen niet echt in de buurt en bleven daarom gezellig slapen. Pyjamaparty! Aangezien de woonkamer toch nog leeg is vanwege de verbouwing, hebben we hier alle matrassen en luchtbedden neergelegd voor een gezellig en ouderwets slaapfeestje. Hoezo 30? We voelden ons net 16.

Mijn Happy 30 Birthdayparty was echt geslaagd! Nu kijk ik met vol goede moed ernaar uit om ook echt 30 te worden. Nog 3 maanden te gaan 😮

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.