Het knusse Fletcher Foodtruck festival bij Slot Moermond

Location: 2 min read274 views

“Kom je ook naar het foodtruck festival in Renesse?” Maar ja natuurlijk! Gisteren ging ik gezellig samen met Paco, mijn mama en zusje op de fiets naar Slot Moermond en genoten in het zonnetje van dit gezellige foodfestival.

Toen we over het bruggetje aankwamen, stond Kyra al te wachten. Ik had haar al heel lang niet gezien en ze was ook nog eens zwanger. Super leuk! Kyra ken ik nog van jaaaaaaaaaaaaaren terug toen we collega’s waren in Renesse. Nu werkt ze in het Fletcher hotel en leidde ons graag rond.

Jawel, we mochten zelfs helemaal tot bovenin het torentje komen. Hier hadden we een mooi uitzicht over het festival en Renesse. Leuk om te zien. Ook erg gaaf om te zien was trouwens het slot van binnen. Mocht je in de buurt zijn, zeker een keertje gaan kijken. Zo mooi geworden van binnen. Erg speciaal.

Fletcher Foodtruck Festival in Renesse - ZeeuwsenZO

In de tuin naast het prachtig ‘kasteeltje’ was het geheel gezellig aangekleed met rondom een tiental foodtrucks. Paco spotte al direct een truck met hamburgers, maar eerst wilde Fransje nog een veertje in haar haar. Want naast foodtrucks, was er ook nog een mini-markt inclusief een kraampje met veertjes en glittertattoo’s. Nou, je kunt wel raden wat zij heeft laten doen 😉

Fletcher Foodtruck Festival in Renesse - ZeeuwsenZO

 

We hadden een strandlaken meegenomen en legden deze lekker neer in het zonnetje. Paco scoorde nog een paar stoelen en we hadden ons eigen plekje ingericht in het gezellige tuintje. Tijd voor food! We begonnen met een pasta en pizza, en Paco scoorde eindelijk die hamburger. Lekker een cocktail erbij en nog wat nacho’s. Al was die brownie van de Cake Dealer ook weer smullen. Zelf genoot ik nog van poffertjes en Paco van een Poké Bowl (gotta catch ‘em all!), terwijl Fransje aan het spelen was op het gras.

Het beste aan dit foodfestival was toch wel de locatie. Compact, sfeervol en erg mooi. Ook kon je gewoon betalen met euro’s en was het niet super druk. Zo was het rustiger als op ‘grote’ foodfestivals, wat het een stuk knusser en gezelliger maakte.

Wij hebben in elk geval weer genoten! En jij?

Wil jij ook gaan? Bekijk dan hier meer informatie en de tijden over dit foodfestival in Renesse »

 

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.