Binnenspelen in Zeeland: alle leuke plekken!

Location: 3 min read1.6K views

Zeeland staat natuurlijk bekend om zijn mooie stranden. Maar als het regent of koud is, spelen de Raisa en Roozje (de Zeeuwse Zusjes) liever binnen. Gelukkig zijn er een heleboel leuke plekken waar je kunt binnenspelen in Zeeland. Dus wil je niet nat regenen of vernikkelen van de kou, maar wel naar een speeltuin? Breng dan een bezoek aan deze leuke binnenspeeltuinen.

Tips van de Zeeuwse Zusjes:

't Klokuus in 's Heer Arendskerke (vlakbij Goes)

’t Klokuus is geweldig leuk om binnen en buiten te spelen. EN in vakanties organiseren ze ook allemaal leuke gratis activiteiten zoals gelly ball.

Neem een kijkje:

Five Star speelboederij in Kamperland

Deze speelboederij is wat kleinschaliger, maar ook buiten erg leuk en er zijn dieren.

Neem een kijkje:

Hog Pop in Poppedamme (dichtbij Middelburg)

Bij Hof Pop (het vroegere Hof Poppedamme) kunnen de kleintjes – van baby tot kleuter – heel leuk binnenspelen. Is je kind al iets ouder? Kom dan naar het Pop Lab, ontspan uit de escape room of ontdek de andere leuke activiteiten die georganiseerd worden.

Neem een kijkje:

Monkey Town in Middelburg

Monkey Town is een leuke binnenspeeltuin voor zowel de kleintjes als de wat oudere kinderen. Je hebt er een ballenbak, je kunt er klimmen, glijden en springen. 

Mini Mundi in Middelburg

Mini Mundi is een familieattractiepark met buiten het leuke miniatuur Walcheren en een treintje, zo leer je Walcheren kennen in het klein. Maar vooral binnen is het heerlijk spelen! Met onder andere een leuk peutergedeelte en een grote klimtoren. 

Neem een kijkje:

Bounce Valley in Middelburg

Een soort binnenspeeltuin waar je ook als volwassene lekker mee kunt springen voor een klein bedrag; Iedereen happy is hun motto. 

Neem een kijkje:

Ballorig in Vlissingen

In Vlissingen zit natuurlijk het leuke Ballorig, het vroegere Bambini is nu Ballorig. Heerlijk voor de grotere en kleinere aapjes om lekker te klimmen en te klauteren.

Neem een kijkje:

Dock Fec in Vlissingen

In dit family entertainment center kun je streetjumpen, bowlen, lasergamen, ontsnappen uit een escaperoom en nog meer. Ook vind je er een soort binnenspeeltuin voor de grotere kinderen (en volwassenen).

Neem een kijkje:

Toversluis in Sluis

Er is vanalles te doen in dit Family Fun Parc in West Zeeuws-Vlaanderen. Er is een speeldeel zowel binnen- als buiten met een terras. Je kunt er trouwens ook steengrillen en bowlen. 

Neem een kijkje:

Heel veel binnen-speel-plezier allemaal!! En mocht je nou iets leuks doen van onze tips en je deelt daarvan iets, tag ons dan, dan genieten wij op afstand met jullie mee. Liefs van ons!

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.