Prison Island: een top uitje voor jong en oud!

2 min read459 views

Ben jij dol op escape rooms, Fort Boyard en spelletjes? Dan is Prison Island in Middelburg echt een top uitje! Ik heb echt enorm veel lol gehad rennend door de cellen en kan niet wachten tot ik weer mag. Ontsnap je mee?

Afgelopen vrijdag hadden we een afdelingsuitje en gingen we richting Middelburg om opgesloten te worden op Prison Island. Nou ja, niet echt opgesloten, want in tegenstelling tot escape rooms kan je hier altijd gewoon uit wanneer je wil. Wel ga je cellen in en speel je allerlei spelletjes.

Bij aankomst verdeelden wij ons in teams van 3 of 4 personen. Je kan namelijk met zoveel mensen als je wil naar Prison Island komen, maar de cellen zijn toch echt iets te klein voor veel mensen. Je vormt dan ook met minimaal 2 tot maximaal 5 personen een team. Maar toch speel je met (of moet ik zeggen ’tegen’) elkaar. Je kan namelijk per cel punten scoren en het team met de meeste punten wint!

In totaal zijn er 20 cellen met elk een ander spel. Ik heb natuurlijk zo mijn favorietjes, maar mag natuurlijk niets verklappen (iets met lasers, onderzeeërs en kleurtjes..).

De spellen duren trouwens tussen de 2 en 5 minuten én mag je keer op keer overnieuw spelen. De hoogste score telt! Zo heeft mijn team 5 keer een bepaalde cel gedaan om heel de puzzel uit te pluizen. Met resultaat natuurlijk, want we behaalde. van deze cel de high score.

Ik was in elk geval enorm verrast hoe tof het was en ook de rest heb ik vol enthousiasme zien rondrennen en kleuteren. En van alle teams waren we niet eens de laatste 🙂 Die punten krijg je natuurlijk mee naar huis, zodat je lekker kan opscheppen thuis.

teamuitje prison island middelburg

Ook echt heel leuk vond ik dat Prison Island echt een uitje is voor jong en oud. Kinderen kunnen namelijk prima mee en zullen het zeker ook te gek vinden. Prison Island is namelijk niet eng en de meeste spelletjes zijn ook zeker niet te moeilijk. Neem dus gerust je kinderen mee voor een leuk familiedagje uit.

Oh, en weet je wat ook leuk is. Prison Island hoeft niet voorbij te zijn na 1 uur. Je kan namelijk ook 1,5 uur of 2 uur de cellen in. En ook daarna stopt de pret niet. Je krijgt naderhand namelijk geen uitleg, dus je kan alle spelletjes en puzzels blijven spelen.

Keer op keer!


Prison Island Middelburg

Adres: Podium 19, 4337 WV in Middelburg
Tel: +31 (0)118 606 780
Mail: middelburg@prisonisland.nl
Website: prisonisland.nl

Prijs:

1 uur = € 16 pp
1,5 uur = € 23 pp
2 uur = € 29 pp

prison island middelburg

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Comment
  • Jorinde
    27 december 2017

    Wat leuk om je ervaring hiermee te lezen! Dit staat ook nog hoog op m’n lijstje om een keer te doen!