5x de leukste kinderfeestjes in Zeeland (en allemaal binnen!)

3 min read1.5K views

Een kinderfeestje vieren in Zeeland? Vier het dit jaar dan eens niet in de binnenspeeltuin, maar klim, knutsel en knabbel erop los met deze 5 leuke kinderfeest ideeën in Zeeland.

Zoals jullie misschien wel gezien hebben op Instagram, vierde ik laatst mijn kinderfeestje in Zeeland. Toen mama mij vroeg wat ik wilde doen, wist ik het meteen: “meelwormen eten!” Ja, ik wilde graag naar het Omnium voor mijn kinderfeestje om te klimmen in het Tropisch bos en daarna een duik te nemen in het zwembad. Super leuk en ik haalde zelfs de top van de klimwand!

Mijn top 5 kinderfeestjes in Zeeland

Misschien ben jij (of jouw kind) binnenkort jarig en ben je op zoek naar een origineel idee voor een kinderfeestje. Speciaal voor jou vind je hieronder mijn 5 tips met de leukste kinderfeestjes in Zeeland. En ze zijn allemaal binnen! Dus ook ideaal als het regent (of buiten te koud is).

Klimmen en zwemmen in het Omnium

Natuurlijk begin ik allereerst met mijn eigen feestje! Op een woensdag of vrijdagavond kun je bij het Omnium terecht voor verschillende soorten kinderfeestjes. Zelf wilde ik er alles erop en eraan, dus dat betekende klimmen, spelen, frietjes eten en zwemmen. We lagen uiteindelijk veel te laat op bed, want niemand wilde meer naar huis. Zo leuk! Wel 1 tip: trek een korte broek en een shirtje zonder mouwen aan. Het is WARM in het tropisch bos. Helemaal als je aan het klimmen bent.

Bekijk hier alle kinderfeest mogelijkheden bij het Omnium »

Naar de haaien bij Neeltje Jans

Geen idee of ik dit wel durf, maar bij Neeltje Jans kun je zwemmen met haaien!! Volgens mama een beetje te duur voor een kinderfeestje, maar gelukkig kun je ook de haaien ontmoeten en voeren. Niet je eigen hand hoop ik. Of je kunt ook kiezen om te zoenen met zeehonden of in een echte orkaanmachine. Kortom, genoeg leuke kinderfeestjes bij Neeltje Jans.

Bekijk hier alle kinderfeest mogelijkheden bij Neeltje Jans »

High Lemonade in Berkenhof Tropical Zoo

Mama hebben we laatst verrast met een High Tea, maar zelf lijkt me een High Lemonade feest veel leuker. En al helemaal als het bij Tropical Zoo is! Sowieso ben ik gek op dieren en daar kun je ook nog eens lekker spelen. Tijdens de High Lemonade worden verder allemaal snoepjes, koekjes, pannenkoekjes, frikandelletjes en cupcakes geserveerd. Smullen! Een ideaal feestje voor meiden 🙂

Bekijk hier alle kinderfeest mogelijkheden bij het Berkenhof Tropical Zoo »

Escapen uit Prison Island

De meeste escape rooms (je weet wel, van die ruimtes waarin je opgesloten wordt en je er dan uit moet ontsnappen) zijn ENG en niet voor kinderen.. Prison Island is echter wel leuk voor kinderen en niet zo eng. Je kan er bijvoorbeeld overal gewoon weer uit, wanneer je wilt. En in elke kamer vind je een ander spelletje. Oh, en je kunt tegen elkaar strijden. Kortom, veel leuker en ook perfect voor een kinderfeestje. Ja toch, ma en pa.

Bekijk hier alle kinderfeest mogelijkheden op Prison Island »

Sneeuwhappen in de Skidôme

Ben jij al weleens op wintersport geweest? Nou ik nog nooit, maar ik ben echt dol op sneeuw! Een kinderfeestje in de sneeuw is gewoon cool. Of je nu gaat sleeën of op de ski’s probeer te staan. Oh, en je kunt ook nog eens driften op het ijs. Zo gaaf!

Bekijk hier alle kinderfeest mogelijkheden in de Skidôme »

Ik kan amper wachten om weer jarig te zijn!

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.