Dansen en eten op City of Dance! WIN 2×2 kaartjes

4 min read425 views

In het weekend van 14, 15 en 16 juli 2017 is in Middelburg het City of Dance festival en ik heb nu al zin om heel de dag te dansen en te eten op dit driedaagse muziekfestijn. Zon, muziek, vrienden en eten. Wat wil een meid nog meer? Nou, gratis kaartjes misschien! No problemo, want ik geef 2×2 kaartjes voor City of Dance weg.

City of Dance is een muzikaal pretpark vol muziek, theater, cultuur, foodtrucks, lekkere biertjes, workshops, gezelligheid en een top sfeer! Met meer dan 200 (inter)nationale artiesten, verdeeld over negen podia, activiteiten, een festivalcamping en lekker eten.

Muziekfestival én foodfestival!

Want jawel, het City of Dance festival is een muziekfestival én foodtruck festival in één! Naast dansen en sjansen kun je zo ook genieten van lekker eten van diverse foodtrucks and we all know how much I love myself some streetfood. BQQ-smoker, slow food, Italiaans, Culidogs en iets zoets.. met dat bodempje leggen komt het dus wel goed.

De line-up

En de line-up is overigens ook om te smullen. Er is echt van alles wat; van energieke House tot obscure Techno en van vrolijke feestmuziek tot beukende Hardstyle. Ikzelf ga meer voor de stages met 90’s, Hip Hop en wil ook zeker een kijkje nemen in het Rockcafé. Oh, en er zijn tevens verrassende live-acts. Maar wat dat precies inhoudt, moeten we nog even afwachten. Wat we al wel weten is dat de volgende lange lijst aan namen op het festival ons aan het dansen gaan krijgen:

Chocolate Puma, Freddy Moreira, Dirtcaps, Jebroer, Dio, Mental Theo, Gregor Salto, Girls Love DJ’s, Tony Junior, Lil Kleine, Manuel & Geza (Ja, die twee acteurs), Paul Elstak, Johnny 500, Snollebollekes (super grappig trouwens!) en David Ghetto.

En dat is nog lang niet alles! City of Dance is immers niet voor niets één van dé beste Dutch Dance festivals. Benieuwd naar de complete line-up? Kijk dan hier:

Programma Vrijdag Programma Zaterdag Programma Zondag

Op vrijdag 14 juli is trouwens de entree voor alles en iedereen van elke leeftijd GRATIS. Tickets voor zaterdag en zondag zijn nog te koop (vanaf € 29,50). Maar wees er snel bij, want het gaat snel.

Koop jouw tickets hier

Nog meer leuks

Naast eten en muziek staat er nog veel meer op het bomvolle programma. Wat dacht je van spetterende shows, acts, straattheaters, kunst, workshops en nog meer gekkigheid. Zo kun je een grappige foto maken in de Photobus, een tijdelijke tattoo laten zetten, een rondje in het reuzenrad, een nieuwe festivalcoupe laten aanmeten en eventjes trouwen in de Wedding Chapel. Wat zeg je ervan liefje?

Win tickets!

Wil jij er ook bijzijn? Dat komt mooi uit, want in samenwerking met City of Dance mag ik 2×2 tickets weggeven voor zondag 16 juli. Ik ben er dan zelf ook met een hele club, dus gezelligheid gegarandeerd!

Meedoen? Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is even een reactie te plaatsen op het bericht op facebook. Hoe makkelijk is dat! Tag je vriend of vriendin waarmee je graag wil gaan en dan is het duimen geblazen.

Je kunt meedoen t/m 29 juni 2017. Op 30 juni maak ik de winnaars bekent.

Winactie City of Dance

 


Meer informatie City of Dance festival

Wanneer?

Vrijdag 14 juli: 16:00 – 23:00 uur (alle leeftijden)
 | opening camping: 16:00 uur (18 +)
Zaterdag 15  juli: 14:00 – 00:00 uur (17+)
Zondag   16 juli: 13:00 – 23:00 uur (17+)

Waar?

Festivalterrein Oude Veerseweg in Middelburg

Voor wie?

Voor iedereen! En voor alle leeftijden. Tenminste op de vrijdag. De zaterdag en de zondag is vanaf 17 jaar en de camping vanaf 18 jaar.

Hoe kom je er?

Kom je met de trein of heb je gewoon geen zin om naar het festival te lopen? Pak dan de pendelbus verder vanaf het station in Middelburg. Deze pendelbussen rijden heel het weekend lang en zetten jou vlak voor de deur van het festival af en brengen je ook weer terug. Tickets zijn in de pendelbus te verkrijgen, maar let op: je kan alleen contant betalen.

Waar kun je slapen?

Woon jij niet in Middelburg of wel, maar hou je gewoon van het festivalsfeertje? Slaap dan gezellig op de festivalcamping en geniet van een kleine minivakantie. Natuurlijk zijn er schone douches, eten & drinken en je kunt gewoon rollend de tent in ’s avonds. Oh, en campinggasten kunnen genieten van leuke extraatjes, zoals een gamehal, speelkwartier, een muzikale Wake Up Call en een Morning Workout. Al zou ik liever uitslapen :p Geen idee hoe je een tent opzet? Ook geen probleem, want ze bieden ook kartenten aan die ze gewoon al voor je opbouwen en opruimen. Ideaal! Of boek een hotel arrangement en slaap luxe dichtbij. Meer info hier »

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Comments
 • Roxanne Thumann
  26 juni 2017

  Wat heb je een ontzettend leuke blog site zeg! Word je toch hartstikke vrolijk van!?Ik blijf je volgen. Ben harstikke benieuwd naar al je leuke uitstapjes!

  • Grace
   26 juni 2017

   Hi Roxanne, thanks voor je compliment en leuk dat je me gaat volgen 😀 Groetjes