Vestrock

Location: 3 min read479 views

Vanaf een eiland in Hulst komt de tofste muziek je tegemoet: het is weer tijd voor Vestrock! Dit festival mag je gewoon niet missen! En ik dus ook niet. Vrijdag was ik er sowieso bij en wie weet ga ik vandaag ook nog even. De line-up is top, de sfeer is super en het weer zit gelukkig mee.

Een heel weekend lang kun je genieten van het muziekfestival Vestrock. Dit jaar kwamen o.a. Racoon, Broederliefde, Kraantje Pappie, Danny Vera en Jett Rebel. Naast goede muziek vind je er verschillende foodtrucks, bijzondere stadswandelingen en natuurlijk veel bier. Zelf was ik hier nog nooit geweest, maar dit jaar wist ik kaartjes voor beide dagen te bemachtigen. Joepie! Alleen kon ik de zaterdag toch niet komen. Boehoe! Gelukkig hebben we de beelden nog van de eerste dag Vestrock. En één ding is zeker: volgend jaar ben ik weer van de partij 😀

Bekijk hier de vlog op YouTube »

Vestrock ZeeuwsenZO Dag 1 Vrijdag Vlog
Racoon op Vestrock 2017

Vestrock 2017 – Dag 1

Het begon voor mij al mooi op de vrijdag met de soulvolle Matt Woods in een Kapelletje op het festivalterrein (hoe tof is dat!). Voor mij zette hij direct de toon en is zeker somebody to watch. Tegelijkertijd stond Warhaus in de tent, maar dat kon mij minder bekoren. Nee, ik blijf liever luisteren naar de Britse Woods en kijk nu al uit naar zijn nieuwe nummers die binnenkort uitkomen.

Op de main stage volgde daarna Twin Atlantic. Wow, wat kunnen die Schotten rocken zeg! Het publiek ging mee en dansten of moet ik zeggen ‘springen’ erop los. Ik genoot vooral van de show en de gemoedelijke festivalsfeer onder het genot van een zonnetje. Ook kwam ik mijn collega Jolien tegen en mocht ik bij haar aanhaken. Super gezellig! We gingen naar de tent en daar ging het dak eraf door de mad draaiskills van Mike Williams. Ik meen het serieus. Héél die tent stond gewoon te shaken als de malle.

Na flink gedanst te hebben, was het tijd om wat te eten. Van mijn collega Mandy had ik gehoord dat de hamburgers van Hemelrijk de allerlekkerste ooit waren, dus die moest ik natuurlijk proberen. En hemeltjelief, ze had gelijk. Ik proef het malse vlees nu nog steeds en weet gewoon dat geen enkele andere hamburger meer zal smaken. Tja, wat kan ik zeggen.. de Beasty hamburger is gewoon té lekker. Daar kan geen enkele burger aan tippen, toch? Of wel? Geef dan zeker even de beste hamburgertip door aan mij 😉 Ga jij nog naar Vestrock? Zeker eten!

Hamburgen Hemelrijk Vestrock
Met een Beasty Burger van Hemelrijk

Tijd voor de Zeeuwse band Racoon. Racoon zit al jaren is het vak en dat is te merken. De presentatie, de stem, het optreden. Alles voelde als Racoon en was echt genieten om hun live te zien. Vooral het moment dat alle lampjes als aanstekers omhoog gingen bij het nummer ‘Love you more’.

Na het mooie optreden van Racoon konden we weer helemaal los op de remixen van Kris Kross Amsterdam in de tent. Wat een gave combinatie is het eigenlijk: aan de ene kant bands en aan de andere kant DJ’s. Ik dacht even dat ik in een club stond te dansen en iedereen om mij heen ging helemaal uit zijn dak. Ik weet zeker dat zij het optreden in Hulst niet snel zullen vergeten.

Mijn vriend was er ondertussen vandaar om weer wat eten te scoren dance is zeg maar niet zijn ding. En toen snelde iedereen alweer richting het hoofdpodium voor Jett Rebel. Iets verderop in de kapel begon echter ook een feestje met Blaas of Glory. Whaha, dat was me toch een geniale mafheid. Echt geniaal! Ga je nog naar een ander festival voor zij zijn, zeker naar hun show gaan kijken.

En hoewel ik urenlang kon blijven feesten, lonkten de gitaarsnaren van Jett Rebel en moest ik ook daar een kijkje nemen. Hij had er duidelijk zin en en ik eigenlijk ook. Ook al was ik moe, deden mijn voeten zeer en ging de wekker de volgende morgen vroeg; we bleven tot de laatste noot en genoten van het energieke optreden samen met de rest van de festivalgangers.

Daarna nog een uurtje rijden en gelijk mijn bedje in. Vestrock, je was geweldig!

Heb jij jezelf trouwens gespot in mijn vlog van Vestrock? Tag, laat een berichtje achter en hopelijk tot volgend jaar!

Bekijk hier de vlog op youtube »

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Comments
 • Geert
  4 juni 2017

  Weer een geweldige post! Leuk dat ik je blog gevonden heb, staat vol interessante dingen.
  Wat ik mij wel af vroeg, is deze site gemaakt met WordPress of met iets anders?

  Alvast bedankt en veel succes met bloggen, vloggen en al de rest. Komt zeker goed.

  • Grace
   4 juni 2017

   Hoi Geert, bedankt voor je compliment. De site is inderdaad gemaakt met WordPress. Groetjes en geniet er nog van vandaag in Hulst!