10x Hotspots Middelburg

Location: 3 min read378 views

Ben jij al weleens in Middelburg geweest? Het is echt een hele mooie stad met een rijke historie en veel hotspots. Middelburg heeft meerdere lekkere eettentjes, trendy winkeltjes en stoere koffietentjes die ik graag met jullie wil delen .. Oh en taart! Hier onder mijn tien favoriete hotspots in Middelburg. Veel plezier!

Lunchen bij St. John in Middelburg

1 – St. John

Het overheerlijke yoghurtijs, de aparte tosti’s en de gezellige sfeer maken dit een geliefd tentje voor zowel de locals als de dagjes mensen. Een beetje verstopt in het leuke Sint Jansstraatje, en met een fijn terrasje onder de bomen op de vismarkt. Zeker een aanrader om even een drankje te doen.

sintjohn.nl // Sint Jansstraat 40


2 – Honeypie

Voor taart ga je het beste naar Honeypie. Dit is hét theehuis van Middelburg en zit bijna altijd vol dames met taartjes en thee. Je kunt hier ook gezellig een high-tea doen en de inrichting is ook super leuk.  Wil je een kijkje nemen op hun instagram? Wees dan gewaarschuwd! Want zeker weten dat je dan direct in de auto wilt stappen voor een taartje van Honeypie.

honeypie.eu // Achter de Houttuinen 50


Collectief Conceptstore InMiddels in Middelburg

3 – InMiddels

InMiddels in Middelburg is een bijzondere hotspot waar je kunt shoppen, lunchen, borrelen, ontspannen, werken, je haar knippen … en dat is nog niet eens alles! Bij collectief InMiddels vind je meerdere ondernemers onder één dak en heel veel leuke spulletjes, zoals grappige kaartjes, kleding en hele toffe panty’s. Absoluut één van mijn nieuwe favoriete winkels van Middelburg!

inMiddels.nl // Lange Delft 127


4 – Robuust

De lekkerste kop koffie in Zeeland drink je bij espressobar Robuust. In deze hippe hotspot werken ze met grote passie en ze serveren naast super goede koffie ook een verse gezonde kaart, tweedehands lp’s en om de zoveel tijd een optreden. Nu is ook het terras geopend met een gave koffiebar midden op de Markt. Zeker een topplekje tussen het winkelen door.

robuustmiddelburg.nl // Markt 35


5 – Plantaardig

Deze stadstuinwinkel is echt een walhalla voor groenliefhebbers. Bij Plantaardig verkopen ze diverse planten, zaden, stekken, tuingereedschap en ook leuke plantaardige kaarten. Wil jij dus groen in huis? Loop dan zeker eens bij Plantaardig binnen.

plantaardigmiddelburg.nl // Zusterstraat 10


Leuk winkeltje in Middelburg Lievelings
Lieve-lings, Londensekaai 1

6 – Lieve-lings

Een andere favoriet is het winkeltje Lieve-lings. Bij dit leuke winkeltje vind je allerlei lieve en leuke spulletjes voor in huis. Van een bezoekje aan Lieve-lings word ik dan ook altijd enorm hebberig. Ik wil hier gewoon alles kopen! Van trendy kandelaars tot vazen en van schattige tasjes tot lieve notitieboekjes. Leuk-leuk-leuk!

lieve-lings.nl // Londensekaai 1


7 – Studio Blique

Nieuw in Middelburg en direct op mijn hotspot lijst. Door het groene fluwelen jasje liep ik naar binnen en daar zag ik nog veel meer leuks! Van leuke shirts tot schattige armbandjes, bij Studio Blique vind je alleen maar leuke kleding en accessoires.

studioblique.nl // Lange Delft 61


Koffiebar Expresszo Middelburg(2)

8 – Expresszo

Een andere goede koffietent is Expresszo. Naast de vele soorten koffie en het zonnige terras bestel je hier de lekkerste tosti’s. Oh en ze hebben er ook gewoon diverse soorten thee voor de theeleuten zoals mij.

expresszo-middelburg.nl // Pottenmarkt 22


9 – Wooncafé

Voor een lekkere lunch ga ik echter het allerliefst naar het Wooncafé in Middelburg. Dit tentje ligt op een steenworp afstand van ons huis en het eten is daar gewoon enorm lekker. De thee wordt overigens geserveerd in leuke kannetjes en die zijn er ook gewoon te koop.

wooncafe-middelburg.nl // Segeersstraat 13


Hotspot Middelburg Frietboetiek

10 – Frietboetiek B’tje Anders

Voor een frietje moet je naar Bt’je Anders. Dit is geen gewone cafetaria, maar een frietboetiek! In deze frietboetiek vind je heerlijke zelfgemaakte frietjes, soepjes en sauzen. De frieten zijn zelfs 99% glutenvrij. Het is hier eigenlijk altijd druk rond etenstijd en het industriële interieur maakt het helemaal af. Bij deze frietzaak kun je dus gewoon lekker ‘uiteten’.

frietboetiekbtjeanders.nl // Reigerstraat 3

Natuurlijk zijn er nog veel meer hotspots in Middelburg! Welke is jouw favoriet?

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.