Domburgsche Bier en Melksalon: hotspot in Domburg

Location: 2 min read706 views

Op een zomerse dag gingen mijn vriend en ik richting Domburg. En niet alleen voor het strand, maar ook om te lunchen in de tuin van het Domburgsche Bier en Melksalon. Deze hotspot serveert heerlijke verse en biologische gerechten en is een absolute aanrader!

Zelf was ik er nog nooit geweest, maar hoorde van iedereen goede verhalen. Mijn verwachtingen waren dus hoog gespannen en de Domburgsche Bier en Melksalon maakte alle verwachtingen waar. Van een super gaaf interieur, een gezellig tuinterras en een heerlijke kaart!

Domburgsche Bier en Melksalon

De Domburgsche Bier en Melksalon is gevestigd in een oud pand en te herkennen aan het biervat en melkkan op de gevel. Maar je kunt hier veel meer krijgen dan enkel bier en melk! Je kunt er ontbijten, lunchen of gewoon een kopje koffie drinken. En alle borden, kopjes en verse streekproducten kun je er ook nog eens kopen. Super leuk!

Domburgsche Bier en Melksalon

Lunchen in de binnentuin

Aangezien het heerlijk weer was, liepen wij door naar de binnentuin om daar een plekje in de schaduw te bemachtigen. Wat een fijn en rustig plekje zeg. De sfeer was ook top en op de kaart stonden meerdere lekkere opties. Uiteraard ging ik voor de American Pancakes met banaan en mijn vriend nam de boterhammen met sla,tomaat, mayo, avocado, uitgebakken spek en ei. Een hele mond vol, maar oh ook al zo lekker. Daarbij bestelden we een cappuccino en een appel/framboos sapje voor mij. Genieten!

Domburgsche Bier en Melksalon

Domburgsche Bier en Melksalon

Ik had een extra grote portie pancakes, maar jemig, wat was dat jammie zeg. Ook de boterhammen met spek, ei en avocado waren hemels en de smoothie bowls die voorbij kwamen zagen er ook al lekker uit. Echt, deze Bier en Melksalon kwam direct bovenaan mijn favo hotspots te staan!

En dan heb ik nog niet eens de taart geprobeerd :O

Domburgsche Bier en Melksalon

Ben jij er al weleens geweest? Ik ben erg benieuwd wat je ervan vond. Laat je reactie hieronder achter of vind me op facebook of instagram.

[vc_row css=”.vc_custom_1485625266810{border-radius: 10px !important;}”][vc_column][vc_message icon_fontawesome=”fa fa-cutlery”]

Informatie Domburgsche

Adres: Weststraat 11, 4357 BL Domburg
Telefoon: 0118-853810
E-mail | Website | Menukaart

Openingstijden:

Elke dag van 9:00 tot 17:00

Prijzen ter vergelijking:

Thee 2,20 | Koffie € 2,25

Tosti ham kaas € 4,95 | American Pancakes € 7,50 | Zeeuwse Bolus € 2,50

[/vc_message][/vc_column][/vc_row]

 

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.