Lunchen bij St. John in Middelburg

St. John is al jaren een begrip bij de locals. In dit knusse koffietentje kun je heerlijk genieten van een kopje koffie, huisgemaakte ijsthee en creatieve tosti’s. Die moest ik natuurlijk eens proberen en ik moet bekennen: dat was echt lekker!

Het pand van de St. John is pas gerestaureerd, maar het is nog steeds een leuk ouderwets cafeetje. De sfeer is lekker huiselijk en de inrichting is nostalgisch. Ik wist al dat yoghurtijs hier echt geweldig is, maar ik hoorde ook dat hier de lekkerste tosti’s te vinden zijn. Dus ik sleepte Paco mee om er eens te gaan lunchen.

Creatieve tosti’s

We namen plaats aan een tafeltje bij het raam en bestelden een cappuccino en huisgemaakte ijsthee (jammie!). De bediening had het druk, dus we moesten best even wachten totdat we het eten konden bestellen. Maar zo konden we wel goed bekijken welke tosti we wilden. Ze hebben namelijk echt allerlei creatieve tosti’s hier! Met filet american, banaan, courgette, salami en bolognese saus. Wat een keuze!

Deze leuke top is trouwens van Steps. (o.a. hier te koop)

Ik besloot voor de Veggie (met kaas, tomaat, courgette, paprika en oregano) te gaan en Paco bestelde de Siwa (met kaas, filet américain, taugé, uitje en ketjap). En ook al twijfelde ik hoe courgette op brood zou smaken, was het echt super lekker. Een beetje gekruid en qua smaak gewoon precies goed. Ik kan niet anders dan toegeven dat dit echt hét lunchtentje is om heen te gaan voor een bijzonder lekkere tosti. Waar vind je anders van die toffe combi’s?

Welke tosti zou jij wel eens willen proberen?

Informatie St. John

Adres: Sint Janstraat 40, 4331 KD Middelburg
Telefoon: 0118-628995
E-mail | Website | Tostikaart

Openingstijden:

Maandag t/m zaterdag van 8:30 tot 18:00

Prijzen ter vergelijking:

Kannetje thee 2,40 | Koffie € 1,95

Tosti ham kaas € 2,30 | Toast zalm € 8,00 | Appeltaart € 3,65

Altijd als eerste op de hoogte zijn?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

7 + 5 =