InMiddels in Middelburg: alles onder één dak

Location: 3 min read1.5K views

InMiddels in Middelburg is een bijzondere hotspot waar je kunt shoppen, lunchen, workshops volgen, je haar laten knippen … en nog veel meer! Bij InMiddels vind je namelijk meerdere ondernemers onder één dak en heel veel leuke spulletjes. Tijd om hier weer eens rond te snuffelen.

Shoppen bij InMiddels

In het centrum van Middelburg stap je bij InMiddels binnen in een lichte open ruimte met links en rechts shops-in-shops. Mijn oog viel gelijk op de mooie en grappige kaartjes van Prints & Posters aan de ene kant en de gezellige koffiebar aan de andere kant. Wat is het hier knus en gezellig. Hier wil je gewoon even een rondje doen.

Maar er is veel meer te shoppen en te doen bij InMiddels. Guusje (initiatiefneemster en eigenaresse) brengt hier namelijk allerlei leuke Zeeuwse ondernemers en designers samen: van interieur tot kleding en van Zeeuwse zeep tot panty’s. Zelf heb ik overigens hier al heel wat leuks gescoord, van een super gave panty tot een plantje en van handschoenen tot een dromenvanger.

InMiddels conceptstore Middelburg
(nog een foto van de InMiddels uit 2016)

Wat ik ook erg leuk vind is dat je hier veel handgemaakte producten kan vinden. Zo heeft Sascha van Klei Papier Schaar hier haar eigen plekje in de shop met leuke DIY’s, dromenvangers en aparte doosjes uit India. Of wat dacht je van Manon van Mijn Blij met haar eigen kast vol mokken, kaarten, schattige poppetjes en super leuke broches liggen. En dat servies, die teksten tekent ze er dus allemaal zelf op!

Naar de kapper bij InMiddels

Je kunt bij InMiddels niet alleen geweldig shoppen, maar ook je haar laten knippen door Noëlle van Haaratelier Middelburg. Deze spontane meid heeft al negen jaar ervaring en runt hier haar eigen kleine salon. Je hoeft overigens niet bang te zijn dat je te veel in de kijk zit zo in de winkel. Het Haaratelier zit achterin InMiddels en is mooi omlijst door kasten vol leuke spulletjes en planten.

Lunchen bij Inmiddels

Sinds december is Koffiebar van Buren geopend bij InMiddels. Of moet ik zeggen Theebar van Buren. Want Lizzy en Niels serveren naast koffie meer dan 18 smaakjes thee! Oh, daar maak je mij dus echt heel blij mee. Ik moest en zou natuurlijk een paar smaakjes proberen. Enne.. zullen we er dan ook gelijk een stukje taart bij proberen 😉

Eerst nam ik een karamel theetje met gouden snippers (mijn thee glinsterde gewoon!) en daarna nog een crème brûlée thee. Jemig, zo lekker! Ook de tosti’s zagen er overigens heerlijk uit en ik zat heerlijk in het zonnetje. Beter kan toch niet?

De kunstwerken aan de muur geven de ruimte nog meer sfeer en zijn nog te koop ook. En die groene plantenblikken, dat is toch een en al liefde

Boven bij InMiddels

Boven is trouwens ook nog een hele verdieping! Hier vind je een kantoortje, een fotostudio en een yogaruimte, waar ook diverse workshops worden gegeven. Grace van House of Grace (en mijn naamgenootje) houdt hier bijvoorbeeld trainingen en workshops edelstenen. Meer zin in een workout? Elke dinsdagavond kun je meedoen aan een pilatesles en elke woensdag aan Flow-Yoga.

Ook bij InMiddels

InMiddels is nu zo’n twee jaar open en Guusje heeft in die tijd van InMiddels precies gemaakt wat ze voor ogen had: een gezellige plek waar je kunt shoppen, chillen, lunchen en een lesje yoga kan volgen. Echt een plek om samen te komen.

Boven v.l.n.r: Guusje, Sascha (Klei Papier Schaar), Els & Jolanda (Knus in de Bus), Manon (Mijn Blij), Saskia (Klaverliefde), Mariska (Innerpieces) en Niels (Koffiebar van Buren) Onder v.l.n.r: Linda (Linda Hemmes Photography), Lizzy (Koffiebar van Buren), Grace (House of Grace) en Noëlle (Haaratelier Middelburg)

Conceptstore, koffiebar, kapsalon, kantoor, fotostudio en yoga- & pilateslessen in hartje Middelburg, dat is InMiddels!

Pratend met de ondernemers zelf kom ik er ook snel achter dat het ook voor hun echt een tweede thuis is geworden. De gezelligheid onder elkaar zorgt voor een hartelijke sfeer waar iedereen trots is op elkaar. Mocht jij ook een (beginnende) ondernemer zijn? Wie weet is er voor jou ook nog een plankje of kast vrij. Neem daarvoor zeker even contact op met Guusje en laat het ook even aan mij weten. Want je weet, ik kom graag shoppen 😉


Adres & Contact

Segeerstraat 24
4331 AM Middelburg
website
e-mail

T: +31 118 856 785

Openingstijden:

Dinsdag t/m zaterdag
10:00 uur tot 17:00 uur

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Comments
 • Desiree
  14 december 2016

  Die plantjes in een fles zouden heeeel mooi op mijn nieuwe boekenplankje in de hal staan.
  En die taartjes zien er overheerlijk uit :O

  • Grace
   27 december 2016

   Ja! Die plantjes zijn leuk hé. Ik zal het onthouden voor je verjaardag 😉