Burger Bistro, Middelburg

Location: 2 min read337 views

Soms heb je gewoon zin in een Hamburger. Ja, een Hamburger met een hoofdletter! Want een échte Hamburger is niet hetzelfde als een BigMac of zoiets. Niet mee eens? Proef dan eens de Hamburgers bij Burger Bistro in Middelburg. Dan weet je wat ik bedoel.

Update: Burger Bistro is helaas gesloten.

De Hamburgers bij Burger Bistro is namelijk puur, lokaal en vol liefde. Van het vlees tot de aardappels, alle ingrediënten komen vers van het land en wordt binnenhuis gemaakt. Zo weet jij precies wat waar vandaan komt en hoe het verwerkt is. Dat is nog eens bewust eten.

Dus toen ik snakte naar een Hamburger moest ik natuurlijk wel naar deze hotspot op het Damplein.

Burger Bistro Middelburg Burgers en Bier

Afhalen of neerploffen in een industrieel interieur

De inrichting is overigens mega gaaf! Het heeft een industriële vibe inclusief instagrammable bakstenen muur en oude stoeltjes. Ook aan het raam is het lekker genieten van één van de vele burgers. Maar je kan natuurlijk daar ook even chillen totdat je burger klaar is om mee naar huis te nemen. Want ja, je kan hier je burgers of friet met diverse toppings ook gewoon afhalen.

Burger, burgers en burgers!

Want jawel, ze hebben hier mega veel lekkere burgercombi’s. Denk bijvoorbeeld aan een Classic burger, Mexicaanse burger of een French Pain Americain (echt een aanrader!). Kun je net als mij niet kiezen (weegschaal hier), neem dan een burgerproeverijtje. Jammie!

Hier zit ik aan een burgerproeverijtje.

De eigenaren zijn ook nog eens super gezellig en sowieso voelt het hier aan als een grote familie. Even lekker babbelen, even chillen en een lekkere handgemaakte burger eten. Wat wil je nog meer?

Burgers & Bier voor 10 euro!

Pssttt… wist je trouwens dat ze donderdag & vrijdag Burgers & Bier hebben voor slechts 10 euro! Ja, serieus! Dat is dus een burger naar keuze (met zelfgemaakte frietjes) en een biertje voor 10 euro!


[vc_row css=”.vc_custom_1485625266810{border-radius: 10px !important;}”][vc_column][vc_message icon_fontawesome=”fa fa-cutlery”]

Update Burger Bistro

Helaas is de Burger Bistro gesloten.

[/vc_message][/vc_column][/vc_row]

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.