Duifhuizen, Middelburg: tassen, tassen en koffers!

Location: 2 min read371 views

Tassen, tassen en nog meer tassen! Als je op zoek bent naar een tas, dan moet je gewoon even gaan neuzen bij Duifhuizen. De winkel ligt echt vol met tassen, rugzakken en koffers. In combinatie met de persoonlijke service loop jij hier altijd weer met een trendy nieuwe tas de deur uit.

Duifhuizen in Zeeland

Duifhuizen mag dan geboren zijn in Oud-Beijerland, ze hebben meerdere vestigingen in Zeeland. Joepie! Want een tassenwinkel vol gave (Nederlandse) merken maakt mij super blij. Dus toen ik een mooie bon cadeau kreeg, liep ik maar al te graag naar de winkel van Duifhuizen in Middelburg.

Tassen en koffers

En wat een groot assortiment hebben ze hier. Van luxe clutches tot trendy koffer en van vrolijke kinderrugzakjes tot leuke strandtassen, je vind hier echt van alles. Ik keek mijn ogen uit, want welke zou ik meenemen? De shoppers van Ted Baker, of de Suit Suit koffer? En dat tasje met ‘Oh crêpe’ erop is ook echt geniaal. Er is bijna te veel keuze!

Persoonlijke service

Gelukkig zijn daar de medewerkers van Duifhuizen om je te helpen. Sowieso is het leuk om offline te winkelen, want zo kun je de tas tenminste ook echt voelen. Maar ook de persoonlijke service heb ik als top ervaren. Toen ik bijvoorbeeld vertelde dat ik op zoek was naar een strandtas, kwamen ze met nog een stapel strandtassen uit het magazijn. Echt zoveel leuke keuzes. Dat is nog eens fijn shoppen.

Uiteindelijk nam ik een koffer vol tassen mee naar huis. Waaronder natuurlijk een leuke strandtas!


De winkel van Duifhuizen Middelburg vind je in de gezellige overdekte winkelgalerij de Geerepassage. Toch liever online shoppen? Check dan alle tassen in de webshop »

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.