Annika aan Zee: mijn favo winkeltje in Renesse

Location: 2 min read905 views

Ben jij in Renesse? Loop dan zeker even binnen bij Annika aan Zee. Deze hotspot is mijn favoriete winkeltje in town en ik ga hier eigenlijk altijd weer weg met een nieuw leuke item. In deze shop vind je namelijk een boel leuke spulletjes, kleding, accessoires en ook mijn lievelingsgympen 🙂

In februari 2016 opende Annika de deuren van haar eigen winkeltje in Renesse en daar ben ik super blij mee! Want in Annika aan Zee verkoopt ze enkel dingetjes die ze zelf leuk vindt en toevallig is dat helemaal mijn smaak.

Annika aan Zee

Annika staat zelf in de winkel en altijd paraat om je te helpen. Zelf krijgt ze hulp van haar zus Sigrid, die je ook vaak kunt vinden in de winkel. Zo ook wanneer ik weer eens langskwam om te shoppen en een paar fotootjes te maken. Want dit winkeltje mag natuurlijk niet ontbreken op mijn blog!

Shoppen shoppen shoppen

Ik heb er echt te gekke gympen gekocht met een printje erop van Alice in Wonderland, een te schattig zomershirtje met flamingo’s, een retro zonnebril en een roze petje voor op het strand.

Annika aan Zee winkel renesse

Sinds kort ook online

Maar er is nog veel meer te vinden in haar shop en nu ook online. Benieuwd? Neem zeker eens een kijkje in haar webshop, al vind je in de winkel in Renesse veel meer leuks. En nog beter; ze vult het vaak weer aan met nieuwe spulletjes. Hebben hebben hebben.

Enne… ik kom snel weer eens langs om weer te spotten wat ze nu weer voor leuke prints hebben. Kan nog wel een shirtje of twee gebruiken 😉


Adres & Contact

Annika aan Zee
Lange Reke 19
4325 AA Renesse
Website
E-mail
+31 (0)653688115

 

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.